• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

2022-2023 Mokka Gs Alınırmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cemil

Yönetici
Başkan
34-İstanbul
2022 Veya 2023 Model Gs paket Mokka Bakıyoruz arkadaşlar...Önerirmisiniz? Eksi yönleri benim bildiklerim ; Çift renklerde boya atması,Meşhur Puretech Yağlı triger kayışı problemi gibi...Bunların dışında Artı ve eksi yönlerini duymak isterim...Teşekkür ederim...

hocam hayırlısı olsun sizin için öncelikle. Mokka sahibi değilim ama astra l sahibi olarak bildiklerinizle alakalı şunları söyleyebilirim. Alabilirseniz 2023 ve sonrasını almaya çalışın. 2023 sonrasında kayış revize edilmiş. Kafanız daha rahat olur. Ayrıca Stellantis 1.2 prutech motorlara 10 yıl garanti verdi (yetkili servis bakımlı olmak koşulu ile) bu konuda da acaba triger sorun olur mu diye düşünmeyin. 1.2 lerde bujiler iki bakımda bir değişiyor hemen hemen. Başka bildiğim aklınıza takılacak büyük soru işaretleri olacağını sanmıyorum. Opel`de klasik elektriksel sorunlar bazen baş gösterebilir, sensör arızaları ya da ekran donmaları. bunlar da şans meselesi bana hiç denk gelmedi en azından elektriksel sıkıntı.

Tavsiyem deneyebilirseniz bir de Astra L kasayı deneyin derim. Mokka`ya göre daha çok beğeneceğinizi düşünüyorum. Bana Mokka küçük geldiği için Astra tercih etmiştim.

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için...Bana kalsa Astra L alırım ama malesef Çoğunluğu uymak zorunda kaldık :)....3 kişilik çekirde aile olduğmuz için arka oturma alanı ve bagajın küçük olması çokta sorun olmayacaktır diye düşünüyorum...

beni duyuyorsan geçiktiysen sakın alam tasarım dışında güzel yanı yok sorunları bitmiyor malesef.

beni duyuyorsan geçiktiysen sakın alam tasarım dışında güzel yanı yok sorunları bitmiyor malesef.
Teşekkür ederim...Daha araç almadım...Mayısı bekliyorum...Kış şartlarında alıpta bouşuna yatırmıyım aracı dedim..

Geri