2017 K Kasa Astra Lpg Dönüşümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GÖKTÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GÖKTÜRK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Değerli Arkadaşlar Merhaba;

20 gün önce sıfır K kasa 100 hp Astra aracımı aldım. Çok keyifle sürüyorum fakat benzin beni üzecek gibi duruyor :) Bu sebeple LPG taktırmayı düşünüyorum. Önümde iki seçenek var. Birincisi yaptığım araştırmalar sonucunda Türkiye'de LPG dönüşümünde bir numara diye bahsedilen Candan Mühendislik.Fakat burada dönüşüm yaparsam malesef aracın garantisi bitecek.İkincisi serviste taktırıp garantiyi devam ettirmek fakat burada da fiyat biraz yüksek fakat garanti devam edecek.Sizin değerli tecrübelerinize dayanarak, yakıt tasarrufu gerçekten bariz şekilde olurmu ?, sübap sorunu ne kadar süre sonra yaşanır, yaşanmama ihtimali varmı ?

Bu arada Candan Mühendislik Lavato için 2300 tl., Opel servis ise Landirenzo için 3400 tl.fiyat veriyor.

Şimdiden önerileriniz, tavsiyeleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim.

Sevgi ve saygılarımla.

@GÖKTÜRK hocam aracınızı güzel günlerde kullanın inş. K kasalarda çok fazla LPG olayını duymadım sosyal medyadan gördüğüm kadarıylada çok fazla taktıran yok, şahsi fikrimi sorarsanız benzinle binmeniz olacaktır. İlla LPG diyorsanız Candan Mühendislik size neyi öneriyorsa ve hangi lpg kiti için motor garantisi veriyorsa onu taktırmanız olacaktır.

Araç, hayırlı olsun.Geçen sene taktıran bir tanıdığım var pek memnun değil, kapalı garajlara giremiyorum, ara sıra arıza ışığı yakıyor ve çekiş düşüklüğüne yol açıyor yokuşlarda falan diyor.

Geri