21 Kas 2017 #1 T trmrtts Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Kas 2017 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 merhabalar eşimde 2015 model otomatik corsa va r arabada son günlerde code 84 hatası var km 10000 de sorun ne olabilir acaba
merhabalar eşimde 2015 model otomatik corsa va r arabada son günlerde code 84 hatası var km 10000 de sorun ne olabilir acaba
7 Ara 2017 #2 A Ahmet inan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ara 2017 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 trmrtts' Alıntı: merhabalar eşimde 2015 model otomatik corsa va r arabada son günlerde code 84 hatası var km 10000 de sorun ne olabilir acaba Genişletmek için tıkla ... Forumda bu konu hakkında bilgisi olan var mı? ya da daha önceden karşılaşmış birileri var mı?
trmrtts' Alıntı: merhabalar eşimde 2015 model otomatik corsa va r arabada son günlerde code 84 hatası var km 10000 de sorun ne olabilir acaba Genişletmek için tıkla ... Forumda bu konu hakkında bilgisi olan var mı? ya da daha önceden karşılaşmış birileri var mı?
17 Şub 2018 #3 H Hildor Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Tem 2016 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 38 Ahmet inan' Alıntı: Forumda bu konu hakkında bilgisi olan var mı? ya da daha önceden karşılaşmış birileri var mı? Genişletmek için tıkla ... Soğuk havalarda aynı sorunu yaşıyorum. Nedendir bilemedim. Gaz kelebeği falan denildi ama gidip kontrol ettiremedim.
Ahmet inan' Alıntı: Forumda bu konu hakkında bilgisi olan var mı? ya da daha önceden karşılaşmış birileri var mı? Genişletmek için tıkla ... Soğuk havalarda aynı sorunu yaşıyorum. Nedendir bilemedim. Gaz kelebeği falan denildi ama gidip kontrol ettiremedim.