2014 opel astra j 1.6 dizel 136 hp aracım'ın kılima sıcak vermiyor, soğuk da her hangi bir sıkıntı yok, i ustaya götürdüm kılma temizliği yaptı (350, TL) ancak sonuç yine aynı, bu konuda bilgi alabilirmiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlginiz için tşk ederim, dün bir ustaya götürdüm, dediğiniz gibi klima sistemini, petekleri 4 saat boyunca ilaçlı su ile yıkadı, ancak maalesef çok az ısı gelmeye başladı, usta ön törpüdo kısmı tamamen açılıp kontrol edilmesi lazım dedi, bu da 3000 TL gbi bir masraf olurmuş, memur olduğum için maalesef yaptıramadım,Araç klimaları zaten sıcak üflemez...A/C Klima tuşunu kapatıp ısı derecesini dijital ise 22-23 analog ise kırmızı bölüme getirip çalıştırdınızmı?... Tüm araçlar kalorifer sistemi ile ısıtılır...Senin sorunun bir ihtimal kalorifer peteği tıkanmış veya kısmen su sirkülasyonu azalmış olabilir...Veya buna bağlı borulardan biri çıkmış olabilir...
Olabilir çünki araç içindeki havalandirma menfezlerine gelen borular kokpitin içinden geçiyor ama oraya bakmadan polen filtresinin oradaki boruları yani giderleri kontrol etmesini öneririm..İlginiz için tşk ederim, dün bir ustaya götürdüm, dediğiniz gibi klima sistemini, petekleri 4 saat boyunca ilaçlı su ile yıkadı, ancak maalesef çok az ısı gelmeye başladı, usta ön törpüdo kısmı tamamen açılıp kontrol edilmesi lazım dedi, bu da 3000 TL gbi bir masraf olurmuş, memur olduğum için maalesef yaptıramadım,
Böyle bir şey söz konusu olabilir mi?
Selam ve saygılarımla
Birde onu de denyeyin,inş oradan olur,Olabilir çünki araç içindeki havalandirma menfezlerine gelen borular kokpitin içinden geçiyor ama oraya bakmadan polen filtresinin oradaki boruları yani giderleri kontrol etmesini öneririm..
Tşk ederimAraç klimalarında evlerdeki gibi 4 yollu vana yoktur sadece kışın yağmurlu yada nemli havada motor sıcakken açarsanız nemi çabucak alır. Araç dizel olduğundan geç ısınır o yüzden sıcaklığı benzine göre daha geç verir. Benim 1.3 cdti 15 dakaika gibi bir sürede anca ılınıyor
İlginiz için tşk ederim, birde ona baktorayımhavalandırma klapesi sıcak konumuna getirmiyor olabilir.