Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014 ASTRA SEDAN BUSINESS 1.4 TURBO OTOMATIK ile aranıza yeni katıldım
Hayırlı olsun, aracınızı iyi günlerde kullanın, yıl sonu nedeniyle fiyatların bir iki bin tl düştüğünü duymuştum, bundan yararlanmışsınızdır umarım. Hoş geldiniz, keyifli forumlar.
Ynt: 2014 ASTRA SEDAN BUSINESS 1.4 TURBO OTOMATIK ile aranıza yeni katıldım
harunhoca link' Alıntı:
Hayırlı olsun, aracınızı iyi günlerde kullanın, yıl sonu nedeniyle fiyatların bir iki bin tl düştüğünü duymuştum, bundan yararlanmışsınızdır umarım. Hoş geldiniz, keyifli forumlar.
evet ben 8 aralıkta aldım daha öncede sürekli takip ediyordum.Araç 2 hafta öncesi 1900tl daha pahalıydı Yılın son ayı olmasından dolayı 2000 bin civarında bir karım oldu belki iyi bir pazarlık yapsam biraz daha düşebilirlerdi
ogzcbngl link' Alıntı:
evet ben 8 aralıkta aldım daha öncede sürekli takip ediyordum.Araç 2 hafta öncesi 1900tl daha pahalıydı Yılın son ayı olmasından dolayı 2000 bin civarında bir karım oldu belki iyi bir pazarlık yapsam biraz daha düşebilirlerdi
bilmem ben eski aracı takas olarak vermiştim aracı teslim alana kadar kullanabilirsiniz sıkıntı yok dediler, o yüzden pek kasmadım açıkcası ama otoparkta astranın beni bekmelesini tercih ederim açıkcası
Arkadaşlar aracı teslim aldığımda aşağıdaki multimedia sistemini ve geri görüş kamerası taktırmayı düşünüyorum orjinaline serviste 1800 fiyat istediler sizce sıkıntı olurmu? yada önereceğiniz bir marka model varmıdır?