2014 Astra j 1.6 ecoflex dizel aracımı yeni aldim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Saturn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Saturn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar degerli yorumlarınızı ve rodaj tavsiyelerinizi bekliyorum. Opelsizasla... thnxx

Ynt: 2014 Astra j 1.6 ecoflex dizel aracımı yeni aldim.

Òncelikle hayırlı olsun güzel seçim, ecoflexler 1.3 motorlarda geçiyordu sizin aracınîz cdti. Ben aslına bakarsan bu rrodaj konusuna takıntılıyım alıp kullanırım tabiki parçaların birbirine alışma süreci var bir 2000, 3000 km çok sıkıştırmadan devirli kullanîrsanız motor için yeterli olacaktır.

Degerli tavsiyeleriniz icin tsk ederim ֖mür bey.  110 hp lik dizel motorda kac bin devir sınırında gezmeli ve max. Son hız icin degerli tavsiyeniz nedir. ? Yeni semtiniz hayirli ve ailenizle saglicakli bir yuva temennisinde bulunuyorum.
Saygilarimla.

Saturn link' Alıntı:
Degerli tavsiyeleriniz icin tsk ederim ֖mür bey.  110 hp lik dizel motorda kac bin devir sınırında gezmeli ve max. Son hız icin degerli tavsiyeniz nedir. ? Yeni semtiniz hayirli ve ailenizle saglicakli bir yuva temennisinde bulunuyorum.
Saygilarimla.

Temennileriniz için tekrar teşekkür ederim. Aslında aracı uzun yoldaki yüksek devir ve max hızdan çok kısa mesafelerdeki sıkıştÖ®rmalar daha çok yoruyor. İlk dizel aracınızmı daha önce dizel kullandınızmı bilmiyorum fakat ilk vites geçişi için  2000 devir idealdir. 110 hp motoru kullanmadığım için genel bir yorumda bulundum.

Hayırlı olsun. aracınızı 3 bin kilometre kadar normal devrinde kullanın gerisi artık size kalmış

Ömür bey bu benim ilk dizel aracim. Onceki aracim 1992 maserati 4.24 . Sehir ici yakit tuketimi 18 litre. Rahmetli dedemden kalmaydı satildi.
angelll

Sayin impartant tesekkur ederim. Bende sizin gibi düşündüm

110 bgler ecoflex dıe gecıyır
136 lar cdti

Hayırlı olsun.

Hayirli ugurlu olsun... Allah Kazasiz belasiz surmeyi nasip etsin.

Geri