sıfır araç alan servisin fiyatına bakmayacak,yani ilk iki sene garantisinin ölmemesi için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senede 1800 km yapmak için sıfır araç almak!!! Bir yılda yaya olarak bile daha fazla mesafe yapılırdı heralde.
Ondan sonra da yetkili servisin bakımını pahalı bulmak komik geliyor cidden.
sıfır araç alan servisin fiyatına bakmayacak,yani ilk iki sene garantisinin ölmemesi için
Yahu, benim senede kaç km. yaptığımdan veya sıfır araç alıp almamamdan size ne? Soruma cevap verecekseniz verin, vermeyecekseniz burada işiniz ne? Ne hakla beni yargılıyorsunuz ki? Araba benim değil mi; ister senede 180.000 km. yaparım, ister 1800 km. yaparım. Kaldı ki, ailedeki tek araba benim değil, uzun yola gideceksek Corsa'yı tercih etmiyoruz, çünkü çok güvenli olduğunu düşünmüyorum; babamın arabası çok daha güvenli, uzun yola onunla çıkıyoruz. Ben Corsa'yı yakın mesafede kullanıyorum.
Yıllardır babamın arabaları sayesinde Audi ve Volvo yetkili servislerinde gayet güzel kazıklandık biz. Ama yediği kazıklar insanı akıllandırıyor. Yahu, Audi'nin otomatik camı bozulmuştu da, götürdük servise mekanizmanın tamamını değiştirmek gerektiğini söylediler ve taaa o zamanki parayla 600 küsür lira istediler, ondan sonra bir özel servis buldu babam, mekanizmanın tamamının değişmesine hiç gerek olmadığını, ufacık bir parçanın kırıldığını, sadece onu değiştirerek halledebileceklerini söylediler ve sadece 63 liraya halloldu, bir daha daha bozulmadı. Bu sadece yaşadığımız tek bir olay. Bu tarz şeylerden sonra da yetkili servislere karşı zerre kadar güvenim kalmadı benim. Aynı işlem için gereksiz yere para saçmak istemiyorum, sokaktan toplamıyoruz herhalde parayı.
Yazdıkça komikleşiyorsunuzBana birşey değil tabi ki. İsteyen gider 100 bin liralık araç alır, hiç kullanmaz kapıda yatar, kendi bilir. Matematikten ve hesaptan anlamaması kimseyi bağlamaz.
Ama ondan sonra 500 liralık bakım için çok fazla derse, kendiyle çelişir, komik olur. Mesele bu kadar basit.
(Not: Anlamanızı beklemiyorum, sorun değil)