2012 honda cıvıc?

bende inceledim kesinlikle eski kasasının malzeme ve işçilik kalitesi daha üstün. her iki aracıda sergiliyorlar zaten bence o şekilde bir bakın.
Hyundai elantranın dolu odeli civicden daha güzel bence:D

Honda niye böyle bir saçmalık yaptı anlam veremiyorum anlayan var mı:)?

Önceki kasasına göre yorumlarsam eğer araç daha stabil olmuş, direksiyonu daha yumuşak, daha konforlu, daha sessiz ve daha donanımlı. Malzeme kalitesi kötü, tasarımı daha kötü, frenleri hala kötü, motor eski 125 bg. Bu kıyaslamam önceki kasasına göreydi şu haliyle bile kendi kullandığım aracıma değişmem.

V-tec diye bişey var arkadaşlar... lütfen hakkını yemiyelim arabanın...
alman seven honda sevmeyebilir niye diyeceksiniz en önemli fark sürüş zira hondalar düşük torpidolu araçlardr kimisi bundan hoşlanmaz mesela ben ... :)

Son düzenleme:
düşük torpido derken_? ön göğsün alçak veya yüksek olması durumu mu_?

Tasarım olarak bu kadar kötü olmasına anlam veremiyorum ben önceki kasası modla bütün olmuştu bunun modu sevceğinide sanmıyorum zaten kötüde city gibi aynı:(

düşük torpido derken_? ön göğsün alçak veya yüksek olması durumu mu_?

evet kastım buydu ...
almanlarda ( vw ,opel gibi ) aracın burnunu görmezsin göğüs yukardadır ama honda da öyle değil yola yukardan bakar gibi oturursun yani göğüs alçaktır ...
ama bence honda kalitesini tartışmak gereksiz belki tasarımı felan beğenmeyebilirsiniz sac kalınlığı felan eleştirilebbilir ama sağlamlık açısından iyidir yani özellikle motor teknolojisi bence tartışmasız ....

Son düzenleme:
ben yeni civic hakkında değilde city için konuşabilirim.bence eski kasaya oranla şimdi tam otomobil olmuş ve yeni civic city modeline önden benziyor gibi

bendende bir dipnot arkadaşım 10 gün önce aldı 2010 model 40 binde 38 bin tl cik :)))

almandan sonra japon olabilir...

2008 modelini çok kez kullandım ve yakıt dışında her konuda hoşuma gidiyor. yenisine gidip bakma fırsatım olmadı ama bikaç kere yolda görüp inceledim. bence honda çıtayı yükseltememiş. ama eskisiyle fazla fiyat farkıda yok. eskisi 48 e satılıyodu yenisi 50.

Geri