2012 honda cıvıc?

mustaferbil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar cumartesi günü honda plazanın önünden geçerken merak ettim ve gittim honda yı inceledim biraz yüzeysel bir şekilde.. honda kullanan var mı aranızda performansı falan nasıl konforu iyi mi aracın. dayanıklılığı falan. bir de ben dizel araç düşünüyordum alman sonradan honda aklıma takılmaya başladı. full versiyon 50 bin falan. nasıl sizce japona değermi ?

cıvıc ın dizeli çıkacak deniliyordu çıkarsa alabilirim bende. benzınlı aracın yakıtına güç yetmiyor artık

2011 lerin ve öncekilerinin özellikle otomatiklerin benzin yakışı bir felaket. Kullanılan motor, şanzuman aynı ise arkana bakmadan kaç. Dizeli düşünülebilinir. Oturuş pozisyonu ve tol tutuş harici pek bir artısını göremedim açıkcası.

yeni kasayı begenemedim bi türlü...estetik gelmiyor bana...eski görünüşü daha güzeldi...

5 sene kadar Honda Civic 1.6 elegance otomatik kullandım.
Konfor olarak güzel araçlar (fiyatına göre) ancak yaktığı yakıtı karşılamak için benzinlik sahibi falan olmak gerekiyor. şehir içinde 14-15 litreleri gördüğüm çok oldu 100 kilometrede. Tüp taktırınca bi nebze iyi oluyor ancak halen 40 litre tüp ile şehir içinde 300 kilometreyi çok zor aşıyorsunuz.

Bu araç şehirlerarası yol yapanlar için çok iyi. insanı hiçbirşekilde yormuyor, ve 120 sabit hızla 2500 devirle gidiyor. Bir miktar yol sesi alsada 5 senenin sonunda sunroof bazen gıcırtı yapsada, dizeli olsa alınası bir araba.

Servis fiyatlarıda 10000 de bir ortalama 500-600 tl arasına çıkıyordu yetkili servisinde.

Not: 1.6 motor bu aracı kesinlikle çekmiyor. Ani hızlanma yapamıyorsunuz. Gaza yüklendiğiniz zaman vites küçültüp bağırmaya başlıyor ama gene kendi bildiği şekilde ağır ağır hızlanıyor :)

Beni onaltı yaşındaki arabam ondan daha yakışıklı ve kalite...

1998 - 2000 Model 1.6 ies leri varya bunların Honda bile öyle araba yapamadı :)

zaten honda'nın sloganı 1,8lt aracı için: 1,6lt kadar yakar ;)

1,6lt ile 1,8lt'si bir önceki kasada aynı yakıtı yakıyor sadece vergi ve performans farkı vardı.

honda markası konusunda kesinlikle ön yargınız olmasın. deseler ki bana fazla fantazi yapma ve dünya üzerinde binmek istediğin araçları söyle...

sırasıyla yazıyorum: BMW - honda - opel ;)

ya alman arabasına bineceksin yada honda'ya :)

Honda civic 2010-2011 modeller kasa görünüşü mükemmel. hem spor görünümlü hem de geniş salon tipibir araç. ama herkesin dediği gibi tam bir yakıt canavarı. 2012 modeli de bana kasa anlamında hiç değişik gelmedi. bence o kadar abartmaya gerek yok. dizelolursa elbet düşünülür.

zaten honda'nın sloganı 1,8lt aracı için: 1,6lt kadar yakar ;)

1,6lt ile 1,8lt'si bir önceki kasada aynı yakıtı yakıyor sadece vergi ve performans farkı vardı.

honda markası konusunda kesinlikle ön yargınız olmasın. deseler ki bana fazla fantazi yapma ve dünya üzerinde binmek istediğin araçları söyle...

sırasıyla yazıyorum: BMW - honda - opel ;)

ya alman arabasına bineceksin yada honda'ya :)

:bir::bir::bir::bir::bir::bir::bir:

Honda iyidir kesinlikle bir alman arabasından sonra ilk tercihim olur.

Geri