Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haziranda aldigim zaman biraz kullanayim body kit yaptiririm diyordum ve eh artik biraz kullandim..FAKAT on tampon yere cok yakin olacak gibi geliyor ve kararsiz kaliyorum..arka ve yanlar problem olmaz bence ama on kasis olmasada dik yokusa gecis veya bitiminden yola gecerken..ozellikle su mazgallarin fln yola gore daha cukurda olmasindan falan dusunduruyor... kisa zamanda fikirlerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum...
Öncelikle aracın hayırlı olsun,alalı fazla olmamış daha bir hayırlı olsunu hak ediyor.Body kit yapmaya gelince,şahsi fikrim az daha kullan,en azından bu kışı atlatıver derim.Bahar da başlasan,yaza kadar yavaş yavaş süper bir araç hazırlarsın ve yeni görünümle yaza merhaba dersin.Güzelim Body kit vs parçalar bu kıştan nasibini almasın.
Ön tamponun yere yakınlığına gelince,seçecek olduğun body kit ve alçaltma yapacaksan,tercihlerine göre değişir.O mazgallara ben de sinir oluyorum,bir de yokuş aşağı iniyorsan ve sona geldiğinde fren de yaptın mı tamamdır.Alçaltılmamış arabanın dahi karlığı falan sürtebiliyor yere.![]()
hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
bende 2012 model aldım.biraz kullandım ve body kit yaptırdım.
evet dediğin gibi yokuşlarda, mağaza giriş çıkışlarında sürtme ihtimali oluyor.ama bunu biraz yanlama ile halledebiliyorsun.
bence yaptır.arabaya görsellik katıyor.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=86660
buradaki benim aracım.
Tesekkurler sagulun.. sizinde araciin hayirlisi kazasiz belasiz gule gule kullaninMasallah araciniz guzel gorunuyor..
Goruntu olarak evet arabanin havasini gercekten degistiriyor..simdiki kullanim sekliyle cok farketmesin istiyorum yani dogal olaraksizde hicret spoilerda yaptirmissiniz galiba bende bgn gorustum carsambaya takarim dedi ama ben karar veremedim..
Aracim siyah renk, Kirmizidaki kadar kendini gosterecek mi acaba body kit? birde onu dusundum simdi![]()
Hmm tesekkrler..Bu body kitlerin geri donusu yok dimitaktinmi cikaramiyorsun yani hic.. izler falan kalir herelde..