• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

2012 Astra H Triger tarafından gelen ses

serdardrmz

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Merhabalar özellikle son zamanda kış geldikten sonra motorumda ilk çalıştırdığım ses geliyor daha sonra bu ses araç belli bir mesafe gidince kesiliyor triger tarafından gelen bir ses triger ne zaman değişti açıkçası bilmiyorum ama görüntüde baktığımda tertemiz bi sıkıntı gözükmüyor bu ses nereden kaynaklı olabilir ?

YouTube videosu olarak ekledim.

Büyük bir ihtimal soğuktan kayış sertleşiyor hareket edince yani döndükçede ısınıp genleşiyor normale dönüyor...

• Beğen
Tepkiler: cenk artem
Benim yeni aldığım (2007 model 1.3 dizel Astra H SW) aracımın motorundan motor ısınana kadarki süreçte vuruntu tarzı sinir bozan bir ses oluyordu. Enjektörlerden gelebilir dediler ama enjektörler sağlam çıktı. Araştırmalar sonunda oynar volandan geldiği anlaşıldı.

• Beğen
Tepkiler: cenk artem
soğuk olduğu için ısınana kadar aracı çok naif sürün. devir fazla çevirmeyin mümkün olduğu kadar düşük devir/sürat ile aracın ısınmasını sağlayın. ısındıktan sonra geçmiyor ve devam ediyorsa arıza var demektir ki bir tamirciye gitmekte fayda var. ben soğukta ne sesler duydum. bir kaç km sonra ses seda kesildi gitti.

Geri