Yaylar çok iyi durmuş, yazılım hedırs gelir yaza doğru gelmezse tacizlere başlarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GTC- HB farlar aynı . Fark yok:good:
Peki şimdi mercekli far aldık diyelim. Farın montajı dışında yapılması gereken bir işlem var mı. Elektrikle ilgili özellikle. Yani kablolar falan tabii ki takılacak da bunun xenon ampulü ne bileyim beyni falan hepsi hazır takılı geliyor değil mi?
Yaptırmışken AFL lisini yaptırın, tam olsun
araba gittikçe güzelleşiyor kıskandım vallahi
Bi-xenon uygulaması eksik kalmış onuda yaparsan tadından yenmez. Keşke zamanında 1.3 CDTi alaydın bir chip atar iyide kaçardın.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaylar çok iyi durmuş, yazılım hedırs gelir yaza doğru gelmezse tacizlere başlarız
AFL nedir Serdar 'ım senin aracındaki gibi mi?
Teşekkür ederim
Ben alırken dizel yoktu ama hakikaten aracım dizel olaydı bide chip :sulanma:
neyse ben sağdan sağdan devam edeyim en iyisi
Kardesim öncelikle bi xenon işini halletmeliyim sanırım.gece cosmo astra görünce bi kıskançlık oluyor ZuZuda
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 12:37 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:20 ----------
@brnn abi sizde hatırladıgım kadarı ile depo angelli farlarınız vardı..memnunmuydunuz acaba?
Teşekkür ederim sizlerede kazasız belasız insallah..Maşallah maşallah. Güzel olmuş. KAzasız Belasız sürüşler
kardeşim ben memnundum angellardan ama bikaç sıkıntısı var, birincisi mercekleri çok iyi değil açıkçası, geceleri ve özellikle yağmurlu havalarda sıkıntılı yani, ikincisi gündüz angelların bi fonksiyonu yok, yandığı bile belli olmuyo ama araca yakıştığı için idare ediyodum
Teşekkür ederim sizlerede kazasız belasız insallah..
görüntü olarak hoş duruyor abi gerçekten..hoş gerçi angellar modası ledlere gecti gibi..ancak sislerede xenon uygulandımı angellarla hoş durur.aslında bixenon istiyorum ancak maddi olarak şu aralar kaldırmam mümkün değil..
nette bi ilan var 2 yıllık kullanmış yanında angellar için yedek ampülde göndercekmiş..350 demiş.xenonudur takılmasıdır yine 500ü bulacak.napsak bilemedim..