2011 Fiat Bravo 1.6 120 HP M.Jet Hakkındaki Düşünceleriniz ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün iki tane biri kırmızı biri gri gördüm gerçekten güzel...

begenıyorum o kasaları alınır arabalar ...

güzel araba sürmüşlüğüm var buram buram fiat kokuyor fiyatıda makul sunduklarına göre.. ama kesinlikle dynamicden aşağısını almayın active var galiba giriş modeli o bom boş dynamicde asist kit var yağmur sensörü far sensörü elektrikli katlanır ışığa duyarlı aynalar falan bu asist kite dahil dynamicden aşağısı alınmaz.. sportstyle duallogic 1.4 olanı alırsanız güzel olur ama arabanın keyfinden yenmez fiatın duallogic şanzımanları düz vitesden de az yakıyormuş.. heleki imkanınız varsa 1.6 multi jet duallogic alsanız süper olur..

değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. arkadaşın babası tofaş çalışanı makul fiyata alıyorlar bu aracı. en fullune 47.500 fiyat çektiler. daha güzel bi fiyata alınacak bu araba. o yönden de baya iyi.

araç bu resimdeki gibi olucak aynı.

27309962vni.jpg

şu an çıkanlarda tek farklılık farların siyah zeminli olması. resimdeki araçtan tek farkı o olucak.

ahh şöyle bir motor opelde olsaydıı 1.6 dizel

guzel arac az yakiyor seri ve spor duruyor

valla bravo bılmem de.linea ve punto hakkında pek iyi seyler duymadım..araclar kağıttan yapılma falan dıyorlardı:) tamircinin biri punto icin guvenlık namına aracta bırsey yok demıstı..ne kadar dogru blmem..soleym dedm

fiat'ın tasarımları hoşuma gitmiyor İtalyan olmasına rağmen:(:cool:

fiyatlar 47500 seviyesindeyse başka araçta bakılabilir..ben bu markaya ve bu modele pek sıcak bakmıyorum..kendi fikrimdir..yollarda da yok zaten...fiyat yüksek bir kere..ama bu fiyata seçenek çok..saygılar..

Geri