2011 astra classic iii 1.3 cdti manuel

IMPROVED2007

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle bu foruma yeni üye sayılırım.aracımı teslim alalı 1 hafta oldu.çok memnunum.daha önce bmw 5.20i kullandım ve bmwteam.net e üye olmuştum.ne zaman başım sıkışsa foruma iletiyor ve en kısa zamanda yardım buluyordum.opel forumu da aynı kefeye koyarak sizlerden bazı sorularıma cevap bulmamda yardımcı olmanızı istiyorum.
1- diyarbakır ilinde görev yapıyorum.yazları çok sıcak olduğundan aracıma yazlık-kışlık branda almak istiyorum.ölçüleri ne olmalı opel astra h ve g ne anlama geliyor.
2- aracıma motor,şanzuman yağı ne koydurmalıyım.(servisin kafasına göre yağ koymasını istemiyorum tek marka tek tip yağ olsun istiyorum.yakıtı shell den aldığım gibi.)
3- koltuk kılıfı geçmeli almak istiyorum kirlendiğinde çıkarıp yakıyabilmeliyim.ucuz bişey olmasından ziyade kaliteli uzun süre kullanabileceğim ve ölçüleri cuk diye oturacak koltuk kılıfı marka ve model tavsiyelerinizi ivedilikle bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.

İlk olarak kendinizi Üye arşivin'de tanıtmanız gerekmektedir.Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.Asta h kasa şuan kullandığınız kasa j kasa son çıkan astra g kasa ise sizin kullandığınızdan bir önceki kasadır.Branda'yı nereden alıcaksanız oradakiler size yardımcı olur, ki astra h derseniz onlar anlarlar.Şanzuman yağı konusunda forumda arama yaparsanız çok detaylı bilgiler mevcuttur.

ewet doğru adresteyim çok teşekkür ederim.brandayı hepsi buradadan alacaktım msj çektim yardımcı olun diye ama geri dönüş olmadı.şimdi h kasa sipariş edebilirim.en kısa sürede kendimi tanıtacağım.tekrar teşekkür ederim.

hoşgeldiniz. aynı arabanın 2010 temmuz çıkışlısını kullanıyorum. brandanın kaportaya zararlarını biliyorum. bence bıranda kullanmayın. imkan varsa üstü kapalı bir yerde muhafaza etmeye çalışın. yağ konusunda bilgim yok. fakak şunu söylemek istiyorum. kılıfa karşıyım. biz arabayı kılıfla kullanıyoruz. sattığımız adam koltugu orjinal kullanıyor.

görev yaptığım ve yaşadığım yerde üstü kapalı bir otopark yok.kışlık brandanın uzun süre takılı kalmasında dolayı zararlı olduğunu bende duydum.fakat ben uzun süreli takılı bırakmicam.yazın zaten yazlık kumaş veya şeker çuvalı kumaşı diyorlar bunlardan dikdirebilirim.koltuk kılıfı konusunda nasip olursa uzun yıllar aracımı değiştirmeyeceğimden dolayı kılıf taktırayım diyorum.uzun yıllar kullanmicak olsam sıfır araç almazdım. görüş ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

hoş geldiniz keyifli forumlar

motor yağını hep castrol kullanıyorum ve bu yağların bu sıralar sahteleri ortaya çıktı bunlara dikkat etmeniz gerekir serviste gm marka yağ koyarlar ama bu yağı kullanıpda hayırlı bişey diyen daha duymadımm

şanzıman yağı demişsiniz benim aracım 2005 model daja şanzıman yağında gram eksilme yada değiştirme gereğini hissetmedikk

ben koltuk kılıfı kısmınıza cevap vereyim.yandaki airbagleri örtmeyecek bir şey bulursanız iyi olur.sadece fikir benimki

aracınız hayırlı olsun kaça aldınız aracı

herkese teşekkür ederim.değerli yorum ve tavsiyeleri için.aracı 03 ocak 2011 tarihinde 37500 tl ye aldım geçen hafta da teslim almıştım.

Kazasız belasız inşallah.

Kılıf konusunda tatsız bir tecrübe yaşadık.Bizde G kasa vardı koltukları 2 sene kadar kılıfla kullandık kirlendi yıkamak için söktük koltuk kuması yanlardan daha fazla deforme olmuş ve her yer topur topur olmuştu.Mecburen geri taktık ama Corsa da kılıf kullanmıyoruz.

Bıranda olarak kışın bir şey kullanıyorum ama yazın kapalı park yerim olmadığı için güzl yumuşak bir kumaştan branda diktirdim.Güneş ışığını kesmesi benim için yeterli derseniz kumaz branda iyidir :) Araçla gidildiği zaman ölçü alıp ayarlıyorlar.

Yağ ise servise brakmayım diyeceğim ama garanti kapsamında kafalarına göre koyabilirler.(Gm denilen yağda pek sağlıklı değil açıkçası)
Normalde ya Mobil 1 yada Castrol Edge kullanmanızı tavsiye ederim.

Castrol tuzlu ama güzel bir yağdır :)

Geri