2010 superb 1.4 TSI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmi_63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dün showroom da daha detaylı inceledim.kaltalog falan...dokunmatik ekranlı teyp opsiyonel,sunroof op., fiyat standart 1.4 TSİ elegance 59.990 TL opsiyonlarla felan 70'i buluyor.

elegance donanımda opsiyonel olarak verilen bolero' VCD veya DVD izlenebiliyormu?

1.4 - 120 hp , sence kaldırmaz mı ?

1.6 180bg insignalara laf ediyo millet ağır bi arkadaşın arkadaşında honda civic var insigna alacaktı 1.6 sına parası yetiyodu ama motoru 1.6 hondadan ufak die almadı ne kadar doğrudur bilmem ama denemiş kullanmış tatmin olmamış motordan yana demekki :S

samet belki o arkadasın 1,6 atmosferik 115hp olanına bakmıstır...

hımm o olabilir bak hondasını satıp biras para ekleyip alacaktı paramın yettiğinin motoru düşük diyodu ama bide şöyle bişey var 1.6 180 beygir nasıl performansı düşük dedik senin hondadan düşük demişti belkide 180 bg anlamamıştır.

1.4 TSI passatın gidişi şahaneydi superb de gider heralde aynı motorla.

Dün gidip test ettim ambition modeli idi.arabanın turbosunun 1.500 lerde başlaması çok şahane yani arabada hantallık die birşey söz konusu bile değil.Heleki vites geçişleri okadar yumuşakki 3'den 4'e attım emin olmak için boşa atıp tekrar dörde attım.ben çok eğendim dayımı aradım.oda krediyi ayarlayayım dedi.bu ay sonuna kadar siparişi vermeyi düşünüyor.

CVP veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Hayırlısı Olsun

Geri