2010 superb 1.4 TSI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmi_63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
wv sonuçta laf söylenmez çok güzel bi araç ama 1.4 motor o kasayı kaldırıyosa helal olsun.

125hp :D

:kop: burak sağolsun o da beni uyarmıstı. ne kadar yaramaz bu beygirler yaaavv :kop:

Param olsa o paraya tek alacağım araba. Çünkü o parayı sonuna kadar hakeden araba.

yaavv passatlara baktım geçen gün. CC'lere değil ama normal bildiğimiz keni kasa passat. bence onlarında fiyatları gayet uygun :)

yaavv passatlara baktım geçen gün. CC'lere değil ama normal bildiğimiz keni kasa passat. bence onlarında fiyatları gayet uygun :)
Yav çok zaman oldu şovruma girmiştim Passat bakmaya. İlk versiyonunu alıp çıkacaktım tek hareket. 1.6 102 hp Trendline. Ama son anda tuttum kendimi param yok arkadaş :) Ama param olsa Passat değil Superb gözüm kapalı alırım. Superb keyfi başkadır. Ama 2.elde zarar ettirdiği bir gerçek.

sıfır alıyorsan 2. eli düşünmeyeceksin ki. alacaksın 10 yıl bineceksin. 92 yılında 2. aracımızı alıyorduk. ŞAHİN! sıfır olarak 56milyon liraya almıstık o zaman, 6000liraya sattık 2007 yılında. şimdi bunda da zarar ettik ama 15 yıl ayağımızı yerden kesti, işimizi gördü. kullandığımız zamana bakınca zarar ettik mi bence hayır. sıfır araç alıp 3-5 yıl sonra satacak kadar param yok açıkçası benim :D ki zaten o donanımda bir araç alıyorsan 10 yıl hiç bir ekstraya ihtiyaç duyulmaz ki :)

Geri