2010 astra classic III easytronik vites sorunu!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bdurmus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bdurmus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim başıma geçen gün birde bugün şanzımanla ilgili bir sorun geldi.. Aracım 1.3 cdti easytronik, arabayı çalıştırıyorum vitese geçiriyorum ve kendi kendine 2. vitese geçiyo, yani 2.viteste başlatıyo ve gaza bastığımda araç haliyle kalkmıyo, manuel olarak vitesi 1e küçültmek istediğimde de geçmiyo 1e, biraz ilerledikten sonra 1. vitese atabiliyorum ama anlayamadım tabi ndn böyle olduğunu.. Sizlerde böyle bişeyle karşılaştınız mı hiç??

durumu servis ile görüştün mü ? garanti kapsamında olması lazım

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim başıma geçen gün birde bugün şanzımanla ilgili bir sorun geldi.. Aracım 1.3 cdti easytronik, arabayı çalıştırıyorum vitese geçiriyorum ve kendi kendine 2. vitese geçiyo, yani 2.viteste başlatıyo ve gaza bastığımda araç haliyle kalkmıyo, manuel olarak vitesi 1e küçültmek istediğimde de geçmiyo 1e, biraz ilerledikten sonra 1. vitese atabiliyorum ama anlayamadım tabi ndn böyle olduğunu.. Sizlerde böyle bişeyle karşılaştınız mı hiç??
kar tuşuna basmış olabilirmisin

easytronic şanzıman üretmekten vazgeçmesi lazım opelin ilk çıktığı günden beri hala sorun yaşatmaya devam ediyor yazık gerçekten

ilk olarak servise gidin şanzıman beyni yazılımını güncelleyecekler muhtemelen .kronik sorun olduğu için çözüm bulurlar bir şekilde.geçmiş olsun

Kar tuşuna basınca nooluyo? 2. vitesdemi kaldırıyor arabayı? 2 den yukarı vites attırmıyomu? çok merak ediyordum bu kar tuşunu..

Eğer yanlış mantık yürütmüyosam kar tuşu arabayı 2. viteste kaldırıyo ve ani gaz verip patinajı engelliyo kar tuşu çamurdada işe yarayabilir..diyeceksinizki esp var patinajı oda engelliyo ama o patinaj başladıktan sonra engelliyo böyle olunca patinaj istese bile başlayamıyo..

Geri