2009 astra yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emir748
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emir748

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar.sıfır astra hb enjoy elegance paket sipariş verdim aracı pazartesi teslim alacağımda aklıma birkaç soru takıldı.jantları değiştirdiğimde, xenon taktırdığımda,body kit filan bunları yetkili servis harici bir yerde yaptırdığımda araç garanti dışı kalırmı? şimdiden herkese teşekkürler.

sen baya oynucan heralde arçla büyük ihtimal garanti dışı kalır

bazı şeyler garantiyi bozuyo ama dediklerin bozar mı bilmem..
mesela alakasız bi jant takarsın ön takım zarar görür adam haklı olarak garanti dışı sayar bence.. yada taktığın zenon arabanın elektrik sistemini etkiliyosa ve elektrik sisteminde bi arıza çıkarsa olur sana garanti dışı.. diye tahmin ediyorum

aynı mantıkla body kitin garanti kapsamını bozmıycağını düşünürüm...

aslında forumda bu tarz konular arada geçiyo.. arama yaparsan kesin bilgilere ulaşablirsin.. tabi son olarakta servise sorucaksın kesin yaptırcağın zaman

bence hiç korkma garanti dışı kalmıyor :) ben baya tecrübeliyim :) aracımda tesisat var sordum garanti dısı kalır dediler. elektirk aksamında sorun cıktı aracın tesisattan kaynaklanıp kaynaklanmadıgını incelediler sorun bulamadılar garantiyi etkilemedi.18 jant taktım aracım 1sene kullandım hiç sorun cıkarmadı araca ;) xenonu aldıgım gün taktırdım dışarda gene sorun cıkarmadı.body kit ise hiç bi şekilde garantiyi etkilmez.taktırdıgını ürünlerin saglam ve güvenilir bi markadan aldıgın sürece aracına zarar vermceginden dolayı garantiyide etkilemez merak etme ;);)

teşekkürler bilgiler için

bence hiç korkma garanti dışı kalmıyor :) ben baya tecrübeliyim :) aracımda tesisat var sordum garanti dısı kalır dediler. elektirk aksamında sorun cıktı aracın tesisattan kaynaklanıp kaynaklanmadıgını incelediler sorun bulamadılar garantiyi etkilemedi.18 jant taktım aracım 1sene kullandım hiç sorun cıkarmadı araca ;) xenonu aldıgım gün taktırdım dışarda gene sorun cıkarmadı.body kit ise hiç bi şekilde garantiyi etkilmez.taktırdıgını ürünlerin saglam ve güvenilir bi markadan aldıgın sürece aracına zarar vermceginden dolayı garantiyide etkilemez merak etme ;);)

Elektrik tesisatında ne gibi sorun çıktı?

vallatam olarak hatırlamıyorum ne desem yalan olur.ama arac üzerindeki müzik tesisatı ve xenonlar incelenmişti onlardan kaynaklanan bi sorun olmadıgını söleyip garantiden halletmişlerdi..ben arabadan pek anlamam sadece kullanırım bu yuzden garantisi bittimi aracın satar tekrar sıfır araç alırımki basım agrımasın :)

Geri