Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benımde bundan oncekı aracım hb 1.6 enjoy easytronıktı sımdı dızelle gectım ve manuelle... Performans gorecelı bısey eger normal gıdıcem ve aralarda sollamak ıcın bıseyler ıstıyosan gayet ıyı bence.otobanda da sınıfındakı araclarla rahat gıdersınız benzınlı olmasıda artısı tabı... gule gule kullanın.
valla bılemıyorum bak formda 0 km beklıyenler baslıgı altında bı yazı var okumanı tvsıye ederım bızde beklıyoruz ama ayın 12 sınde gellcek bır gemı var
ben gibi 3. ayın sonlarında sipariş verdik sanırım halen beklemedeyiz ben il dışındayım bayii bizimkileri çagırmış işlemler vs.. için sanırım 3-5 güne ellerinde olur.. Malum diyarbakır'a gelecek
bayi tanıdık dayımın yakın arkadası aldığımız dan bi gün sonra 10 güne kadar gelir dedi inşallah gelir forumda 31 martta alan arkadasımıza da hemen hemen aynı zaman söylenmiş