2009 astra h garİp sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ermnugrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ermnugrl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese merhabalar Aracımla ilgili problemim çok garip son 30.000 km dir aracımda anahtarlı araç işaretli arıza lambası sürekli yanıyor.Ve araçta boğukluk ve çekiş problemi var 2 kere servise girdi ve sorun olmadığı söylendi.Fakat bazen 2-3 gün bu lamba sönüyor ve aracın performansı inanılmaz düzeliyor ve çekmeme gibi bir problemi kalmıyor.aracım 2009 astra h 1.6 115hp ve lpgli ve 95000 kmde bu sorun arabadan soğuttu beni ışık yandığı zaman kullanılmaz hale geliyor yardımlarınızı bekliyorum

Işık yandığı zamanki arıza kodunu öğrenin. Ona göre çözüm üretelim.
Hava akışmetresinin fişini çekerek başlayabilirsiniz, arıza varken. Düzeliyorsa o arızalıdır.

Işık yandığı zamanki arıza kodunu öğrenin. Ona göre çözüm üretelim.
Hava akışmetresinin fişini çekerek başlayabilirsiniz, arıza varken. Düzeliyorsa o arızalıdır.

EMRE BEY öncelikle yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim bu bahsettiğiniz fiş nerededir ve çekme işlemi mekanik bilgi gerekmektemidir?

EMRE BEY öncelikle yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim bu bahsettiğiniz fiş nerededir ve çekme işlemi mekanik bilgi gerekmektemidir?

Hava filtresinden sonra kare kutudur debimetre. Tırnaklı bir fiştir. onu çekip denemelisiniz, arıza ışığı yakar çekince ama gitmesi düzeliyorsa, sorun ta kendisidir.

Hava filtresinden sonra kare kutudur debimetre. Tırnaklı bir fiştir. onu çekip denemelisiniz, arıza ışığı yakar çekince ama gitmesi düzeliyorsa, sorun ta kendisidir.

Emre Bey çok teşekkür ederim sabah ilk işim bunu denemek olucak.

Arkadaşlar daha önce bu sorunu yaşamış yaşamamış aklına bir fikir gelen herkesin yardımlarını bekliyorum inanılmaz can sıkıcı bir durum

Emre Kardeşimin dediğini bir yapın,Arıza lambası yanıyorsa mutlaka arıza codu veriyordur,fren gaz basık kontağı çevirin motor çalıştırmadan sırf birinci konuma ışıklar yanana kadar km sayacı üzeri rakamlar çıkacak bunu buraya yazarsanız daha net cevab alırsınız

Geri