2008-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Sonuçları Açıklandı.

haklısın abi azıcık aşım ağrısız başım demek en güzeli ticarette belki rast gelirse çok para kazanırsın ama ne aile hayatın olur ne sosyal hayatın para bedelini illa ki ödetir öyle gelir hayata 1 sefer geliyoruz az olsun temiz olsun...

En iyisi ticaret aslında ama ticarete atılacak zamanda değil. Dünya kriz yaşıyor, biz daha tam hissetmedik deniyor. Arkadaşla iş kurmak için tartıştık az önce; krediyle işe kalkışacağız. O da pek akıl karı gelmiyor bana. İşi kıvıramazsak hayatımız kararır dedim.

67 puan almısım bee 70 e tamamlayamamışım :(

En iyisi ticaret aslında ama ticarete atılacak zamanda değil. Dünya kriz yaşıyor, biz daha tam hissetmedik deniyor. Arkadaşla iş kurmak için tartıştık az önce; krediyle işe kalkışacağız. O da pek akıl karı gelmiyor bana. İşi kıvıramazsak hayatımız kararır dedim.
kesinlikle abi krediyle hele bu belirsizlikte girilmez ticarete aman deyim yani ancak krediyi ödeyebilirsiniz cebinize para kalmaz yani tabi bu benim fikrim karanlık bi tablo çizdim ama:(

Bizm birader de 77 almış 36000 önlisansta sanırım bir şey çıkmaz. geçen iki yılda 79 la atanamamıştı. Allah herkes hakkında hayırlısını versin diyorum

kesinlikle abi krediyle hele bu belirsizlikte girilmez ticarete aman deyim yani ancak krediyi ödeyebilirsiniz cebinize para kalmaz yani tabi bu benim fikrim karanlık bi tablo çizdim ama:(
Ben ışıkları yıllar önce söndürdüm merak etme :):)

Geri