2008-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Sonuçları Açıklandı.

yaa nasıl bir sistemleri var yya halen boş sayfa server to busy

serverlarına iyi bi lafım var da şimdi banlanmayalım durduk yere:D

bence server larında çökme falan yok adam kayırmalar için düzenleme yapıyorlar bunu kılıf yapıyolar gibi geliyor bana artık yani öss açıklanırken bile bu kadar yoğunluk olmuyor var bu işin altında bi çapanoğlu

Arkadaşlar ösym sonuç sitesi açıldı. Bekleyen varsa siteye göz atabilir.

nasıl sonuçlar arkadaşlar ben 84 almışım giremem heralde bu puanla :(

ben arkadaşım için baktım 77 almış. Gerçi baktım 2004 kpss den 76 almış ve o sınava göre netleri yaklaşık 20 net artmış. O kadar çalıştı 1 puan artış var, ne hikmetse başarı sırası aynı kalmış!

valla abi ben bu yıl ilk kez girdim üniversite bu yıl bitiyor dedim ortaöğretim mezunu olarak girelim bi şansımızı deneyelim malum piyasa belli sizce girebilir miyim bu puanla?

Valla abim ben bu hükümet başa geldiğinden beri pek yorum yapamıyorum, hesaplarım tutmuyor. Ama ortaöğretim girrmekle iyi yapmışsın. Tercihlerini mutlaka yap. İlk atamalar zor ama belli olmaz ilerleyen atamalarda bi ihtimal bişeyler tutar belki. Moralini bozmayayım gece gece de eğer lisans okuyorsan işin çok çok daha zor.

valla abicim işletme son sınıfım 4 senedir kendimize ne katarsak kar hesabı çalışıp duruyoruz bu yıl idari hakimlik sınavına falan da hazırlanıyorum seneye o da işte ama her ihtimale karşı buna da gireyim dedim bakalım malum özel sektör bitti bitecek kriz üstüne kriz... devletten daha sağlam derlerdi sönmez holdinge bursadakiler o bile en köklü şirketini bugün kapattı yani dediğin gibi hiçbişey belli değil insanın hayatında bu ülkede :(

Evet Sönmez Holding haberini duydum. Bu işin çanları sadece benim bildiğim kadarıyla senelerdir çalıyor ama umursayan kim. Rant davası ağır basıyor herhalde. Çeşitli yolları değerlendirmen güzel, hayırlısı olsun inşallah. Az önce msn den eski ev arkadaşımla iş planları yapmaya çalıştık. Değişik dallar tartıştık vardığımız sonuçlar hiç iyi değil. Askerden geldi iş yok. Bölüm derecesi yapan arkadaşlarımız kasiyerlik yapıyor. Ama umutların kırılmasın. Yaş itibariyle piyasa da bizden çok daha şanslısın. Vardığımız sonuç iş hayatına erken atılmak lazım. Fırsatları erken yaşta değerlendirip devlete kapağı atabilseydik keşke diyorum. Meslek önemli değil diyorum artık cebime para girsin. İdealist olduk da ne oldu. Biraz da şans işi galiba. Bahtımız açık olsun.

Geri