2008 Astra Mercekli Far

adnanguclu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2008 model astra aldım ve farlarını değiştirmel istiyorum ampulleri araştırdım ama pek içime sinmedi yapmısken tam yapmak istiyorum...Kendi orjinal mercekli farlarından takmak istiyorum fakat nerden temin edicem konusunda hiç bi fikrim yok nerden bulabilirim ve kaça patlar şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler...:sorry:

yokmu ya yardım edebilcek kimse ?

opel yetkili servislerin de ve ya parcacılarda vardır

nasıl türkiyeye getirirsin bilmiyorum ama almanyada var fiyat da bu...sen getirtebilirsen bende isterim..

opel servıslerınde bu farlar ıcın ıkı uc kere konustum.bende senınle aynı seyı dusunuyorum.ama servısın beyınler dahıl 4 mılyara yakın para ıstedıgını duydum ve vazgectım.ama sımdı ınsalar bunu rant kapısı yaptılar ve sahıbınden gıbı sıteler satılıyor 1 000 ytl ye.ama bunlar da ne derecede saglamdır bılemezsın.benım tavsıyem bıraz bekle merceklı angel farlar gelecek.bu arada astranın merceklerı orjınalde cok kucuk.o yuzden tatmın etmıyor.sana tavsıyem bır ıkı hafta beklmen yonunde

arkadaşlar fk nın angelları Türkiye'de şu an yok ama 3 aya kadar gelecek haberini duydum ;);)

ya orjinal farlarıda gayet güzel bence.. astram olsaydı farlarına hiç dokunmazdım ama zevk meselesi tabi

bencede öye meftun bende astra var süper

Geri