2008 Astra h Uzun yolda ne kadar yakıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arzhak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar aracım benzinli. Klimayı fazla açmadım ama hızlı gittiğim doğru. birde araçta 4 kişi vardı ve bagal tıka basa doluydu. 1500 km. yola 300 liralık benzin yaktım.

Merhaba arkadaşlar.

geçen hafta 1525 km. yol yaptım arabam yola çıkmadan önce 6000 km. deydi. Ankaraya vardığımda yol bilgisayarı 100 km de 6.7lt. gösteriyordu sizce nasıl. Sizin aracınızın yakıtı nasıl?

Sizin araç benzinli galiba. 2008 1.3 cdti astra sedanla saatte 100 km ortalama hızla giderek, ortalama 4.9 lt/100 km yakmıştım. Bin km mesafeye yakın yol yaptım aşağı yukarı...

Ben klimasız, 5 kişi ile yapmıştım.Benzinli araç kullanan arkadaşların yorumu daha gerçekçi olur.

benım hep 6,2 gösteriyo anormallik var mı yani

aracınız henüz 10 bin km'yi devirmedi sanırım. on bini geçince şehiriçindeki kullanımı 5.8 civarlarına düşer... tabi kullanım tarzıda önemli...

430 km 90 TL ye gittim. İstanbul - Safranbolu arası

Astra gtc full depo 750 km

astra h 1,3 cdti istanbul avcılar bp den depoyu fulledim 122 milyon civarı tuttu antalya alanyaya indim daha ceyrek depo kaldı.kalan depoyuda alanya içinde kullandım tam 1011 km yol yaptım :)
hızımı yol bilgisayarındaki anlık tüketimden ayarlıyordum anlık tüketimde 5/100km üzerine cıkmadan gittim hep :D

arkadaşlar
benim araç daha yeni 1000 km oldu. agresif kullanmazsam sürekli 8.3-8.7 arası.şayet agresif kullnırsam 9.6 lara kadar çıkıyor sizlerin verdiği rakamlara göre benim değerler hiç normal değil. benim 6.0 lara gelmem için 5. viteste max. 70-80 km hızla gitmem gerekir.
mesela içindeki benzin 10 km sonra bitecek kadar olsun. üzerine 100 TLlik benzin alırsam 421 km menzil gösteriyor.

Geri