2007 den sonrakı renault clıolar hakkında bılgısı olanlar ne tavsıye eder?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2007 ve uzerı clıo almak ıstıyorum..nasıl bır arabadır.alsam pısman olurmuyum.bılgısı olan varsa yazarsa sevınırım.sımdıden tesekkurler..

Valla ben Clio alıp pişman olan görmedim. Özellikle 1,2 motorlular çok ekonomik.

bir ara tv ye çıkmıştı bir depoyla çok çok fazla km yapmıştı bu araçlar.acaba 1.2 motor olan mıydı?

Opele biniyorsan opelden sonra pişman olabilirsin, çünkü araba koporta ve konfor olarak opelin çok gerisinde hele bir hava yastığı koymuşlar gri torpidoya mavi renkte bildiğim kadarıylada 1.2 de olsa araba çok yakıyor.

clio symbolün arka çamurluğunun üstüne yaslanmıştım içine gömüldü:D geri çıktı allahtan iyiki fazla yaslanmadım kalıcı olabilirdi:D kaportası gerçekten iyi değil...

Konfor yok, taburede oturur gibi. Yakıt ve performans açısından tatmin eder. 120-130'dan sonra Allah'a emanet. Kaportada yok. Çok çabuk eskiyor Renault'lar. Ben pek önermem ama;
Bizim şirkette vardı 2007 Symbol. 1 senede 170 bin kilometre yaptılar. Periyodik bakımlar hariç servise gitmiyor.

valla ben pek kullanmadım. ama gereksiz bence. onun yerine bir çok alternatif var..

en azından corsa polo golf astra G olabilir.
ilk aklıma gelenler bunlar.
ya açıkçası sunu diyorum. alman arabası bakın bence..

evet bencede en iyisi alman arabası ben bu renoyu sevemedim bir türlü

Geri