2007 astra h fiyatı hk.

ahmet abım benım ıddam 30 ıla 32 arası oldguudur
33 yazan bıle var... ama 29 yazan nette yok degısenlı kazalı harıcınde...
nette sısırıyolar fıyatı dogrudur ..
tekrar soyluyorum arkadaslar benı yanlıs anladınız ben fıyatın yuksek olmadıgını soylemıyorum ama 26 27 28 te bıraz degıl baya ınsafsız rakamlar dıyorum :)

tamam ıste benım yazdıgın aralıkta yazanlara lafım yok ...
alemsin kardeşim o zman konuyu acarken yorumlara acığım demeseydin benim dediğim fiyat iyidir desin herkes deseydin:kop: bizde iyi derdik dimi sen piyasa araştıryorum dedin yoruma acığım dedim bizde yorumladık

Al Paciona 26/28 te ısrar edıyosun lafım yok sana :) 100 kmde ankara aracı almanada lafım yok :) bırde kımseye sazan falan demeyede gerek yok bence ...

ahmet abı hala yanlıs anlıyosun :) yoruma acıgım herkes fıkrını soyledı ben sabıt fıkırlı olsam hayır arkadslar 32 derdım ama bak dıyorumı evet fazla ama 26/28 arasıda kesınlıkle degıl
herkesın fıkrıne saygım var sızde benım fıkrıme saygı duyun :) 30 -32 arası dıyorum bende nedır anlasamadıgımız konu :) 28 bulun aynısından 30 bugun satar 28 buldugunuzu alırım degerlı arkadaslarım :)

Bu konuları her zaman hareketli gecmiştir ve her zamanda onuyu acan fiyat verenlere inanmamıştır konu öylece uzar gider ben bir müşteriye mal göndercem geciktim onu malı gönderip geleyim devam ederizz :)

muratsahh´isimli üyeden Alıntı
tamam ıste benım yazdıgın aralıkta yazanlara lafım yok ...
alemsin kardeşim o zman konuyu acarken yorumlara acığım demeseydin benim dediğim fiyat iyidir desin herkes deseydin:kop: bizde iyi derdik dimi sen piyasa araştıryorum dedin yoruma acığım dedim bizde yorumladık__________________
İnsanoğlunun yapabileceği en büyük sanat insan sevme sanatıdır ve en büyük sanatcılarda din,dil,renk,ırk ayrımı yapmaksızın sevebilenlerdir . Ahmet TİMUR

ahmet abı ayıp :) koca yaznın sadece bı kısmını kopyalıyosun :) sankı dıkta kaafasıyle herkes benım gıbı dusunecek gıbı oluyo :) lutfen yorumlarımı bır butun olarak degerlendır :)

abı gonder gel ısıne engel olmayalım
bu ara bızde proje yogunlıgı az oyuzden genıs genıs cevap yazıyorum :)
konu uzasın sorun yok amac muhabbet :)

bu arada ne ısle mesulsun ?

döneyim devam ederiz mal kaldı kargo cıkacak müşteriye ne diyecem murat kardeşim sen devam et ben gelri topluca cevaplarım :)

abi bende bi yemege gideyim :)

pazar ola.

Geri