Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ahmet abı hala yanlıs anlıyosun yoruma acıgım herkes fıkrını soyledı ben sabıt fıkırlı olsam hayır arkadslar 32 derdım ama bak dıyorumı evet fazla ama 26/28 arasıda kesınlıkle degıl
herkesın fıkrıne saygım var sızde benım fıkrıme saygı duyun 30 -32 arası dıyorum bende nedır anlasamadıgımız konu 28 bulun aynısından 30 bugun satar 28 buldugunuzu alırım degerlı arkadaslarım
Bu konuları her zaman hareketli gecmiştir ve her zamanda onuyu acan fiyat verenlere inanmamıştır konu öylece uzar gider ben bir müşteriye mal göndercem geciktim onu malı gönderip geleyim devam ederizz
muratsahh´isimli üyeden Alıntı tamam ıste benım yazdıgın aralıkta yazanlara lafım yok ...
alemsin kardeşim o zman konuyu acarken yorumlara acığım demeseydin benim dediğim fiyat iyidir desin herkes deseydin bizde iyi derdik dimi sen piyasa araştıryorum dedin yoruma acığım dedim bizde yorumladık__________________ İnsanoğlunun yapabileceği en büyük sanat insan sevme sanatıdır ve en büyük sanatcılarda din,dil,renk,ırk ayrımı yapmaksızın sevebilenlerdir .Ahmet TİMUR
ahmet abı ayıp koca yaznın sadece bı kısmını kopyalıyosun sankı dıkta kaafasıyle herkes benım gıbı dusunecek gıbı oluyo lutfen yorumlarımı bır butun olarak degerlendır