2006' dan kalma bir trafik cezası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senturk35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben zamaninda bir arac aldim, temiz kagidi ile üerime aldiktan sonra Köprüde plaka sorgusu yaptirdim. Aracin üzerine 5 tane kacak gecis vardi.

1 sene sonra araci satarken benimde 2 adet kacak gecis yapmak zorunda kalmistim (KGS de para kalmamisti ve isim coook acele idi) yani toplamda 7 adet kacak gecis olmasina ragmen, temiz kagidi aldim ve aracin satisini yaptim.

Üzerinden 1,5 sene gecti ama hala gelen giden yok.

arkadaslarin dedigi gibi, fazla kurcalamamak gerek.

tekrar ediyorum adresinize tebligat gelmemişse temiz kağıdıda almışsanız problem yok.
yalnız temiz kağıdında ogs zaten gözükmez. onu karayolları ayrı tebligat yolluyo. ondada ceza kağıdı gelince karayollarına gidip halledebilirsiniz. (noter satış kağıdı ile)

2001de astrayi aldık. ondan once tempra vardi. onu sattik ve sattigimiz adam 2001de ogsden geçmiş. köprüde.. onun cezasi geçen ay geldi bana.. sapık bunlar.. aradaki yila bak..

o yüzden her zaman makpuzları elinizde saklayiniz. çok basimiza geldi odeyipte odemediniz dedikleri. hemde bunu vergi dairesi yapti. adama şak diye makpuzu gosterince "haa abi haklisin hemde burda odemissin" dediler..

aman makpuzlar onemli.. hakkımızı ancak oyle aliriz

Geri