arkadaşlar bugün eve postacı geldi ve içinde ogs kaçak geçiş postasını verdi benim bildiğim 1 tane dayımın sayesinde vardı ama 7 tane kaçak geçiş görünce şok oldum birde tarihlere bakınca dahada şok oldum 2004 model araca 2002 den kaçak geçiş cezası gelmiş toplam 235 tl aracı 2.el aldığım için sadece 1tanesii dayımın geçtiğini ödeyerek kurtulucam inşallah noter satış belgesini felan istediler okadar gelgelelim demekki benim araçın plakası başka araçtaydı ve trafikten çekildi borç yoktur yazısı mutlaka alınmıştır yıl 2004 plaka benim araca takıldı borcu yok 2006 da ben aldım borç yok kağıdı aldım 2007 de muayene için borç yoktur kağıdı aldım yıl 2009 tekrar muayene için borç yoktur kağıdı aldım demek oluyoki borçu yoktur kağıdı hiçbir işe yaramıyor
ayrıca devletin hiçbir kademesinin birbirinden haberi yok zaten postaa ruhsat adresine değil 10 sene önce oturduğum adrese yollamışlar nerden buldularsa
sizde plakanızı www.kgm.gov.tr adresinden sorgulata bilirsiniz anlaşılan devlet alacaklarını tahsil etmeye başladı

sizde plakanızı www.kgm.gov.tr adresinden sorgulata bilirsiniz anlaşılan devlet alacaklarını tahsil etmeye başladı
Son düzenleme: