OGS cezası

lostsailor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugün eve postacı geldi ve içinde ogs kaçak geçiş postasını verdi benim bildiğim 1 tane dayımın sayesinde vardı ama 7 tane kaçak geçiş görünce şok oldum birde tarihlere bakınca dahada şok oldum 2004 model araca 2002 den kaçak geçiş cezası gelmiş toplam 235 tl aracı 2.el aldığım için sadece 1tanesii dayımın geçtiğini ödeyerek kurtulucam inşallah noter satış belgesini felan istediler okadar gelgelelim demekki benim araçın plakası başka araçtaydı ve trafikten çekildi borç yoktur yazısı mutlaka alınmıştır yıl 2004 plaka benim araca takıldı borcu yok 2006 da ben aldım borç yok kağıdı aldım 2007 de muayene için borç yoktur kağıdı aldım yıl 2009 tekrar muayene için borç yoktur kağıdı aldım demek oluyoki borçu yoktur kağıdı hiçbir işe yaramıyor:) ayrıca devletin hiçbir kademesinin birbirinden haberi yok zaten postaa ruhsat adresine değil 10 sene önce oturduğum adrese yollamışlar nerden buldularsa
sizde plakanızı www.kgm.gov.tr adresinden sorgulata bilirsiniz anlaşılan devlet alacaklarını tahsil etmeye başladı

Son düzenleme:
canım türkiyem :D

aynısı banada oldu hemde 1 yıl sonra geldi, hayatımda istanbula sayılı gitmşimdir yani ..ve işin tuafı cezaya baktığımda o tarihte arabanın bende olmadığı açıkca anlaşılıyordu..ama ne hikmetse bana gelmiş..

gerekli evrakları biryerlere faxladım anca öle kurtuldum.

2002 de ogs yoktu???

belki yanlış göndermişlerdir. veya tarih yanlıştır iyi bakın bence

tarama0001q.jpg

sadece 2008 bana ait sadece onu ödeyecekmişim bugün aradım öğrendim

2002 de varmış demekki hmm Allah kolaylık versin evrakda bi problem yok gibi ya. :S aracı ne zaman aldığınıza dair alış satış belgelerini szie gönderdikleri evraktaki adrese fax veya mail atınız...düzeltiyorlar , en azından ben öle düzelttirmiştim.

bende takasa aldığım starexde vardı. araba 2004 6.ay da alınmış sıfır olarak. ama 2002 2003 yıllarından plakaya yazılanları ödemek zorunda kaldık. belgeleri kabul etmediler. 2007 yılında 780 tl boşyere para ödettirdiler. uğraştığım, patrondan laf yediğim yanıma kar.

Geri