2006 cdti rölanti dalgalanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eralpi04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eralpi04

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar öncelikle böyle bir site için tşekkürler benim sorunum 2006 model cdti astra 3300o km de rölantide çalıırken ibre hafif kıpıldıyor servise götürdüm ama birproblem olmadığını söylediler daha önce böyle yapmıyordu ne yapmam gerekir acil yardım

yeni yaptıysa soğuklardan olabilir sabah ilk çalıştırmalarda dizellerde motor ısınana kadar yapar

yok aksine motor soğuken yapmıoyor ısındıktan sonra yapıyor

o zaman enjektörlere baktır derim kurum filan tutmuş olabilir

arkadaşlar bu konuda başka bilgisi olan yok mu?

ERHAN ÖZHAN

rölanti derken eğer araç boş viteste hareket ediyorsa o şekilde deoluyor. öünkü benim başıma da geldi o şekilde bende şaşırmıştım biraz :)

Merhaba Arkadaşlar öncelikle böyle bir site için tşekkürler benim sorunum 2006 model cdti astra 3300o km de rölantide çalıırken ibre hafif kıpıldıyor servise götürdüm ama birproblem olmadığını söylediler daha önce böyle yapmıyordu ne yapmam gerekir acil yardım

Dizel olduğu için kalitesiz mazota denk geldiyseniz büyük ihtimal ondandır. Mazot alırken daha dikkatli olun. Diğer bir ihtimal enjektörler kirlenmiş olabilir.
Rölanti dalgalanması:

1: Kirli yakıt
2: Kirlenmiş enjektör
3: Rölanti sensörü arızası vs. kaynaklanır.

Arkadaşlar 2-3 gün rölanti normeldi gene başladi yaa kafayi yicem

2005 astra h aracımı ayın 14 ünde yetkili servise götürdüm .gerekli bakımları yaptırdıktan sonra aracım durduğunda sabitken rolantisi yükselip alçalıyor.servis bir yerini yaparken başka yerden arızalandırıyor mu acaba?ayrıca hava filitresi değişti bundandan kaynaklı olabilirmi sizce?

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=18189
konuya benzer başlığı daha önce ben açtım, gerekli bilgiler linkte var yine sorun olursa cevaplarım

Geri