2006 cdti rölanti dalgalanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eralpi04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim 2008 cdti 2500 km deki aracımdada soğuklar başladığından beri sabahları rolantide ibre oynamıyor ama ses dalgalı gibi. kötü mazatomu denk geldim acaba.
en iyi mazot handigisidir. opet mi. bide enjektör temizleyiciler faydalımıdır?

benim 2008 cdti 2500 km deki aracımdada soğuklar başladığından beri sabahları rolantide ibre oynamıyor ama ses dalgalı gibi. kötü mazatomu denk geldim acaba.
en iyi mazot handigisidir. opet mi. bide enjektör temizleyiciler faydalımıdır?

Reklam peşinde koşmuyorum yanlış anlaşılmasın sadece tecrübelerimi yazıyorum. Ben yarım depo 98 oktan benzin aldım ve ilave olarak petrol ofisinin enjektör temizleyici katığını döktüm. Benzin bitene dek benzinde ve çok devirli bir şekilde kullandım arabam egzostan kurum attı yani faydasını gördüm sizde kullanabilirsiniz. Enjektör temizleyici tüm yakıt yollarını ve yanma odasında kurumu elinden geldiğince temizliyor. Arabam şuan çok rahat çalışıyor sanki nefes alıyor gibi..

Sizin aracınızdaki sese gelince yine, sorun enjektörler veya bozuk yakıtla alakalıdır. Birde rölanti sensörünüzü kontrol ettirin.

merhaba arkadaşlar öncelikle böyle bir site için tşekkürler benim sorunum 2006 model cdti astra 3300o km de rölantide çalıırken ibre hafif kıpıldıyor servise götürdüm ama birproblem olmadığını söylediler daha önce böyle yapmıyordu ne yapmam gerekir acil yardım
arkadaşim enjektörlerden olabilir yakit pompasi pompalar ama pislik olduğu için enjektörlerde takitin geçişi yavaş olur seri olmaz o da rolantiyi kipirtatir biraz bence hemen bir yetkili servise git mazallah ileride enjektörlere birşey olsa 450 ytl her biri 4 tanee sikintilari oynarsin valahiii

enjektörler 2500 kmde tıkanırmı? okadar kötü yakıt varmı istde beşiktaş bp den aldım mazotu.
rolanti sensörü içinde aynı sorun geçerli bu kadar çabuk bozulurmu?
araç sabah il çalışdığında 1000 devirde oluyo ve soğukken yapıyo. çok hafif ibre oynuyor. sesde de dalalanma var. sonra motor biraz ısınıyor 970 devire felan geliyo dalgalanma kesiliyo.. bence kötü mazot olsa devam eder dalgalanma soğuklar başladından oluşdu bu sorun. normal olabilirmi çok az dalgalanıyor çünkü. ama önceden yokdu böle bişi.

enjektörler 2500 kmde tıkanırmı? okadar kötü yakıt varmı istde beşiktaş bp den aldım mazotu.
rolanti sensörü içinde aynı sorun geçerli bu kadar çabuk bozulurmu?
araç sabah il çalışdığında 1000 devirde oluyo ve soğukken yapıyo. çok hafif ibre oynuyor. sesde de dalalanma var. sonra motor biraz ısınıyor 970 devire felan geliyo dalgalanma kesiliyo.. bence kötü mazot olsa devam eder dalgalanma soğuklar başladından oluşdu bu sorun. normal olabilirmi çok az dalgalanıyor çünkü. ama önceden yokdu böle bişi.

Kardeş Yurtdışındaki yakıtlarla Türkiyedeki yakıtların arasında uçurumlar var. Örnek veriyorum Almanyada yaşayan birçok akrabam var soruyorum ne egr valfiyle nede rölanti sensörüyle vs. vs. sorun yaşamıyor neden yakıtları kaliteli.. Ama biz sensörlerden yana devamlı sorun yaşıyoz peki neden tek sonuç kirli yakıt!!

Geri