2006 1.9 cdti vectra hakkında bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BMW ile karşılaştırmam mümkün değil.BMW nin sadece vites geçişleri bile yetiyo hissetmiyorsun bile.

Vites kutusuna gelince bu araçların 6 ileri otomatik vitesleri hakında bilgisi olan varmı?Kimi sıkıntı yaşarsın diyor kimi çok sağlam vites kutuları var bozman imkansız diyor.Adamın hevesi burnunda kaldı :)

japon üretimiymiş, kolay bozulmadığını ben de duydum ancak tek soru işareti su+yağ soğutmalı bir şanzıman. Bir de benim gibi manuel vites saplantılı olunca insan, otomatikten uzak duruyor :rakir:

japon üretimiymiş, kolay bozulmadığını ben de duydum ancak tek soru işareti su+yağ soğutmalı bir şanzıman. Bir de benim gibi manuel vites saplantılı olunca insan, otomatikten uzak duruyor :rakir:

Bizde 2006 model 1.9 cdti ative select vites kutulu Zafira b vardı.
Vites kutusu ilk revizyonu 170 000 km de gördü. 2 den 3 e geçerken vuruntu yapıyordu. Daha sonraki revizyon 330 000 km de.... ilk revizyon 4500 TL gibi bir rakam yemişti. 2. revizyon 1500-2000 arası....2. revizyon keyfi atılmıştı.
Aracı 120 000 km ye kadar 2 şöför kullanmıştı...büyük bir ihtimal sorun başladığında umursamamışlardı...

Su+yağ soğutmamı?İlginç.Suyu nereden alıyor normal motor radyatöründen mi?Öyleyse kaza bela boru delinse farkına varılmasa her taraf sıkıntı yaratır.

Bizde 2006 model 1.9 cdti ative select vites kutulu Zafira b vardı.
Vites kutusu ilk revizyonu 170 000 km de gördü. 2 den 3 e geçerken vuruntu yapıyordu. Daha sonraki revizyon 330 000 km de.... ilk revizyon 4500 TL gibi bir rakam yemişti. 2. revizyon 1500-2000 arası....2. revizyon keyfi atılmıştı.
Aracı 120 000 km ye kadar 2 şöför kullanmıştı...büyük bir ihtimal sorun başladığında umursamamışlardı...

Otomatik vites gerçekten rahatlık fakat ikinci el alınca ister istemez kafa karıştırıyor.Aracın otomatik vitesini özel bir otomatik vites ustasına göstermek gerekli o zaman.

Otomatik vites gerçekten rahatlık fakat ikinci el alınca ister istemez kafa karıştırıyor.Aracın otomatik vitesini özel bir otomatik vites ustasına göstermek gerekli o zaman.

gerçekten de öyle abi. 2. el otomatiklerde nedense bende hep arıza var korkusu oluyor. en yakın zamanda ablamlarda yaşadım bunu. otomatik 307 aldılar. ilk zamanlar vites gayet güzel hissettirmeden geçiyordu, 2-3 ay sonra araba bildiğiniz yığılıp öyle geçmeye başladı.

bizim signumdada otomatik sorunu yasadik 90-100 civari giderken kiklendiginde vites düserken vuruntu yapiyordu.serviste 3000 euroya yapildi.155,000 km de idi cok rastlanilan bir durum degil ama olabiliyor.

bizim signumdada otomatik sorunu yasadik 90-100 civari giderken kiklendiginde vites düserken vuruntu yapiyordu.serviste 3000 euroya yapildi.155,000 km de idi cok rastlanilan bir durum degil ama olabiliyor.

Bir arkadaş daha yazmış yorumlarda 170 binde 4 bin lira masraf yaptı diye.Şimdi arkadaş yana yakıla arabanın düz vitesini arıyor :D

pardon ya 155 degil 115 .bin km de yasadik biz sorunu.

pardon ya 155 degil 115 .bin km de yasadik biz sorunu.

Sanırım arabayı alacak olan arkadaşım için farkeden birşey olmayacak :) Yana yakıla düz vitesini arıyor :) Tabi kafasına göre bir renk olacak kafasına göre bir araba olacak, deri döşemeli sunroof lu düşük km li olacak :) Renk takıntısı var :)

Geri