2004 vectra yazarsanız sevınırm

nazilliefe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb 2004 vectra sahıbımıyım arabam 42 bnde..baskı balatası deigişecek... ozel servise gittim....40 bn dolunca veya 4 yılda eksentirik kayışıda deişceni soledıler....sizce kayış deişmelimi ben 60 bn bakımında deiştirmeyi dusunmuştüm....
baskı balata + eksentirik kayışı ne kadar bılgısı olan warsa yazarsa sevinirim.....

cevap yokmu arkadaşlar

hoca gece yarısını geçmişsin sabaha cevaplar gelir merak etme

mrb 2004 vectra sahıbımıyım arabam 42 bnde..baskı balatası deigişecek... ozel servise gittim....40 bn dolunca veya 4 yılda eksentirik kayışıda deişceni soledıler....sizce kayış deişmelimi ben 60 bn bakımında deiştirmeyi dusunmuştüm....

baskı balata + eksentirik kayışı ne kadar bılgısı olan warsa yazarsa sevinirim.....
ekzantrik kayışından kastın triger kayışı sanırım (ikiside aynı şey galiba) triger 4 yıl veya 60000 km de deişir hangisi önce gelirse 42000 baskı balata değişimi için bana erken gibi geldi ama kullanım alışkanlığıda önemli tabi benim araç 105000 de ama baskı balata biraz daha gider gibi duruyo debrajı fazla kullanıyorsan değiştir ara hızlanmalarda ve kalkışlarda sorun yaşamazsın özel servislerde 300-350 triger bi okadarda debraj balatası işçilik dahil diye hatırlıyorum ama yakın zamanda değiştiren varsa onlar fiyat açısından sana daha fazla yardımcı olurlar

Son düzenleme:
benim aracım 140.000 binde ilk baskı balatayı değiştirdi daha bir ay bile olamdı 300 YTL ye orjinal luk marka ile değiştirdim trigerde o zaman sorduğumda 350-400 arasında bi fiyat sölemişti ustam özel servis için bu fiyatlar tabi

mrb

benim aracım 140.000 binde ilk baskı balatayı değiştirdi daha bir ay bile olamdı 300 YTL ye orjinal luk marka ile değiştirdim trigerde o zaman sorduğumda 350-400 arasında bi fiyat sölemişti ustam özel servis için bu fiyatlar tabi

wallaa debrıyaj sert leşdi...sehır içi dur kalk bınıorum hep etkılıor......300 ytl baskı disk için ıyı fıat bana orjınal luk marka 450 ytl fıyat verıldı arda fark varmış baya yaa....aydın cıvarında onercegınız bı servıs varmı.....

denizliye gitmeni tavsiye ederim.

walaa bı baskı dıske 500 ytl fıat cekıolar ya mıleett 300 400 arası ben soruom 450 500 luk marka .....bıde denızlıyı arasdıraim

abi sen gel d.bakırda yaptıralım boşver oralarda çok para yawww :)

forumda aydınlı ustalar vardı sanırsam ıkı arkadas opel servısı hatta bırının sarı bı astra gsi ı vardı onlar yardımcıbolur herhalde

Geri