2004 vectra yazarsanız sevınırm

evet aydında tansu usta var ! tansugurler isimli üye! eminim yardımcı olurlar !

saaolun arkadaşlarr....

benim aracım 140.000 binde ilk baskı balatayı değiştirdi daha bir ay bile olamdı 300 YTL ye orjinal luk marka ile değiştirdim trigerde o zaman sorduğumda 350-400 arasında bi fiyat sölemişti ustam özel servis için bu fiyatlar tabi

benim aracta 140binde bende degiştimek istedim usta biraz dolastı su an hiç gerek yok dedi...illa degiştirmek istiyorsan baska tabi dedi...canıma minnet bu duydumya satana kadar degiştirmemm..:kop:

ya aydın civarında izmirde kazan yaan opeller hepsinin kopel servisine götürdüklerini biliyorum ben

aydın da oldugunu farketmedim... Tansu ustaya mutlaka göster...

mrb 2004 vectra sahıbımıyım arabam 42 bnde..baskı balatası deigişecek... ozel servise gittim....40 bn dolunca veya 4 yılda eksentirik kayışıda deişceni soledıler....sizce kayış deişmelimi ben 60 bn bakımında deiştirmeyi dusunmuştüm....

baskı balata + eksentirik kayışı ne kadar bılgısı olan warsa yazarsa sevinirim.....
debiyaj seti rulman değişmez çünki km az olduğu için sorun yoktur set +işçilik dahil 350 ytl olur luk marka dır

fiyat vermiştik arkadaşımıza

Arkadaşlar Orjinal Luk Vectra C Baskı-Balata seti 160.00 Ytl (peşin öderseniz KDV dahil.) Yardımcı olabilirim tanıdıklarım var Satınalmacıyım Bu konuda bildiğim birkaç firma var (İstanbul)

mehmetfiratinal@msn.com

Geri