2004 vectra da hız sabitleme düğmesinin arkasındaki düğme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mstbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mstbas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba;
2004 vectra da hız sabitleme düğmesinin arkasında (ön konsol tarafında;sinyal kolunun ucundaki) düğme ne işe yarar bileniniz varmı
ben çok denedim ama ne işe yaradığını bulamadım

arkadaşım o tuş araç hız sabitleme sistemini devreden çıkarmak için aracınla yol da giderken hızı sabitle ve o düğmeye bas sistemin devreden çıktığını göreceksin nasılki frene bastığında devreden çıkıyorsa aynı şeyi o düğmede yapıyor

arkadaşım belli bir hızda o düğmeye bastığında mesala 90 da hızı sabitlersin gaza basıp 90 geçtikten sonra ayağını gazdan çektiğinde araç yine 90 da sabitler...

bir düğme daha var ona basıncada önceden hafızaya alınan hızı sabitler

97 vectra cd de hız sabitleme varmı..silecek kolunda 2 dügme var biri yol bilgisayarının menüsünü değiştiriyor diğeri hiç bir işe yaramıyor nedir o diger tuş

97 vectra cd de hız sabitleme malesef yok.

2004 hız sabitleme

2004 vectra hız sabitlemede sorun var hız sabitleme her istediğimde yapmıyor. ya da kendiliğinden iptal oluyor. bilgisi olan var mı?

Çok düşük hızlarda sabitleme olmaz, onun dışında 40 km ve üstünde (30 da olabilir tam hatırlamıyorum) sabitlemesi lazım.
Frene yada debriyaja basınca ve koldaki uzun düğmeye basınca devreden çıkar. Bazen alttaki tuşlada devreden çıkıyor :)

Birde ;
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=991990#post991990 bu linke bakın daha detaylı anlatılmış muhtemel arızalar.

2001 vectra 1.8 elegance...hız sabitlemeli ve çok keyif verici...şiddetle tavsiye edilir :D

Geri