2004 vectra comfort yol bilgisayarı ayarı

arkadaşlar yol bilgisayarında range ne oluyor daha dün opel vectra aldık kendi kendine azalıyor artıyor ? bir sorum daha olacaktı 2003 vectra dijital hız yol bilgisayarında nasıl açılır ? yardım !!!!!

Range menzil demek, RANGE 35 !! gibi bişiler yazar

Hocam cok basit coklu yazilar yazan yerde gorunmesini istedigin bilginin ustune gelio silecek kolundaki onayla sec ve solunda kucuk bir ok belirecek ok hangisindeyse onu gosterir.cok basit ya la :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lampard speede tıklıyorum hep 32 diyo

yani ortalama hız a tıklamışsın ve 32 demiş normal o senin ortalam hızını yazıyor.inst.const.olan a gel ve tıkla

sağol lampard teşekkür ederim.teyp nasıl kapanıyo yaw :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 16:30 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:48 ----------

dijital gösterge 60 la giderken 12-13 gösteriyo nedendir senin dediğine tıkladım

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 16:33 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 16:30 ----------

2003 vectra 1.6 comfort kaç görer sizce çok merak ettim ?

şehiriçi ve şehirdışı bütün hızlarının ortalamasını alıyor çünkü ortalama hız adı üstünde.200 ü görürsen çok çok iyi.teyp için düğmesine basılı tut.
ama sorular süper:D

:D aynen senin dedeğine tıkladım speed e değil :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 09:53 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 09:51 ----------

aynen speede tıklamadım yani inst. const olana tıkladım

Geri