2004 vectra c kullananlar yardım

erhan ç.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar benim sorum şu bir kaç gün önce aracımın motorunu yaptırdım sonrasında yağ pompası arızasından dolayı yağ lambası yandı ve pompayı değiştirdim usta bir kaç gün yağ lambasını kotrol etmemi söyledi haliyle bu bende bi alışkanlık oldu devamlı aracın kadran kısmına bakmaya başladım :) Bu arada fark ettim ki yağ lambası civarında güneş ışığı geldiğinde bir çok lamba var fakat ne çalışırken ne de kontak açtığımda yandıklarını görmedim benim aracımda mı bir sorun var yoksa genelimi böyle lütfen hali hazır da kullananlar ve ya kullamış olanlar yardımcı olabilirmi..

örnek olarak:bi adam ve emniyet kemeri resmi var ama hiç yandığını görmedim emniyet kemeri takılı veya takmadan

normallde kontağı açtığınız da kadran altındakiş btun ışıklar yanar 1 kaç saniye sonra söner eğer hiç yanmıyorsa sıkıntı vardır bende de 2004 c kasa var uan kullnıyorum

Yag lambaniz yanar ve motor calisinca soner.hic yanmiyorsa problemdir bu.sorunuzun bumu anlamadim diger lambalar ise olmayan donanimin lambasi neden yansinki ya da ampulu olsunki.kemer uyari sistemi yok vectra c de mesela

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri