2004 corsa 1.3 cdti EGR iptali

tayfunozkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1998 model benzinli corsamda iptal etmiştim. conta ile ve en keyifli 1 senelik kullanım olmuştu benim için. ancak şimdi 2004 cdti aldım bu model dizel motorda egr iptali oluyormu. iptal eden varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. saygılar

cevap yazan yok mu

Arkadaşım egr iptal olmaz dizel araçtan bahsediyorsun onu yaparsan araç duman atar ve çekiş problemi yaşarsın

Çok güzel olur.

EGR soketini çıkarırsan EGR iptal olur. Belki diyorum egsoz emisyon ışığın sürekli yanabilir. Yada conta koyarsın egr soketi takarsın arıza falanda olmaz.

Dumanın egr ile alakası bile yok. EGR'nın ne olduğu bilmek gerek.
Sizin CDTI aracınızda egr rölantide çalışmaz ve 3000devirden sonra çalışmaz. Çalışmazdan kastım kapanır. Fakat günlük kullanım 1000-3000 devir arası sürekli çalışır. CDTI araç eğer dip gaz yapılmadığı sürece dumanı göremezsiniz.

neden..beyinden kapatıyorlar ya..hatta contayla da kapatanlar var forumda..

Ayhan bey haklısınız. Fakat GM :) biliyorsunuz. Mesela Astra G modeli EGR tech2 ile kapattığınız model var kapatamadığınız. En mantıklısı soketi veya conta yazdığınız gibi.

1.3 lerde beyinden kapatılabiliyo.isterseniz ayrıca contayla da kapatabilirsiniz ama arıza ışığı yakar

conta ile kapandıktan sonra arıza ışığı yakmaz herhalde..sistem sözde yine çalışıyor..forumda resimli anlatan bir arkadaş vardı.. ..

1.3 cdti egr iptalinde conta ile emme miegzost mu körleniyo acaba . bunu yaparsak arıza ışığı yanacak mı. bunu yapmadan tech2 ile nasıl iptal ediceğiz. ettiren var mı. ne gibi değişiklikler oluyor. bilgisi olanlar lütfen detaylı yanıt versin. saygılar

Geri