2004 astra g yağ yakıyor

mstfylmz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle herkese selam arkadaslar astra g njoy um var 150 binde yağ değişimi yaptım daha 2bin km yol yaptım yol bilgisayarı yağ seviyesini kontrol et ikazı verdi baktım ki yağ çubuğu son dişte bu gün servise götürdüm usta aracın üst kapağın sökülüp yağ sibop lastiklerinin değişmesi gerekiyor dedi karasız kaldım 700 lira gibi bi fiyat söz konusu yaptırsam acaba yağ yakmayı kesermi daha böyle bir işlem yaptıran arkadaslar yorumları bekliyorum lütfen:(

bu konuda yadımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar

yağı değiştikten sonra oldu demişsiniz hangi marka yağ kullandınız, fiyat biraz tuzlu gibi :(

gm 10-40 kullandım

Daha önce triger kayışı kopmuşmu hiç?

benzınlımı aracınız?

Üstü yaptırsan bu sefer zayıf olan altı patlatıp yağ yakacaktır. Sadece üst kapağı yaptırırsanız aynı yorgunlukta olan alt kısım patlar. Üst kapak Mokia nın sorduğu gibi triger vs. gibi nedenlerle ömrünü diğer aksama göre erken bitirmiş ise ister.

arac 0 dan berimi sizde 2. el mi aldiniz, sanki bir km dusurme mezvuu daha yaziyoruz gibi geliyor da ?

150 bin km bir hasar yok ise motor yapmak icin cok erken bence...

gm genuine 10/40 yağ yada mobil kullanın. piyasada gm olarak satılan yağların bir kısmı türkiyede petrol ofisi tarafından imal edilen yağlardır. ve üzerinde gm orijinal yazar. benim tavsiyem üzerinde GM GENUİNE 10/40 yazan yağı deneyin!! ( bu yağ direkt olarak yurt dışından ithal edilmektedir)

kullanılan yagdan değil galıba arkadasın sıkıntısı,derdını yazmıs ama bı daha gırmemıs heralde foruma,benım en sevmedıgım durumlardan bırı bu durum,sıkıntı yazılıyor ve yazılan cevaba yorum yapılmıyor onlıne olunmasına ragmen..kımse kusura bakmasın ama haksızsam haksızsın deyin kardeslerım.....

Geri