Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 2004 model bir astra enjoy sp 1.7 cdti araç buldum. fiyatıda uygun geldi açıkçası ancak bu motorlar tutulurmu? sorun çıkartırmı vs. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yani km si yüksekte olsa sorun çıkarma olasılığı 1.3 e göre çok daha az.Ben bugune kadar kaç tane 1.7 cdti gördüysem hepsi ciddi km yapmıştı ama hala sorunsuzdu.
Önerebilirim şahsen bende geçen hafta bir tane buldum ama yinede bu yukarıdakileri söylesemde km yüksek diye almadım çünkü ben çok km yapıyorum kısa vadede çok ciddi km. li bir araç sahibi olurum diye vazgeçtim.
motor sorunsuz olabilir ama km olarak 160 bin çok. Uzun süre kullanmak için alıyorsan hiç bulaşma. Sen de alıp bi 40bin km yaparsın kia araç 200bin km olur. Canın değiştirmek ister 200binde aracı iyi fiyata satamazsın. ama yok alıp bineyim 8 ay sonra satarım diyosan o ayrı
bendede 1.7 var..yakıt konusunda cok cimri ve performansı iyi.. bendeki dti 90 bg.. 100bınde almıstım gecen sene suan 152bınde bir sorun cıkmadı motordan allaha sukur.