2003 astra comfort ....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu araçlar bu fiyattan gidiyor...Galerici bile 2001 elegance(CD) alıyorsa 17.000 verip piyasası vardır...uydurma bişeyler yazmıyorum çevremden örnek veriyorum...

Bende 2001 Astra G elegance vardı. Ful orjinal 86.000 Km.'de geçen yıl 18.000 TL'ye sattım. Renk Beyaz.

Galericinin 14 bilemedim 15 ten yukarısını verecegini zannetmem. Bi abimin opel astrası varkı 2003 comfort lpg,zenon tesisatı vs. ve arac modelinin en iyilerindendirki galericiye sormuş ne eder diye 14,5 hemen verim demiş.Bu gibi örneklerde var.

Ben talip olabilirim arabaniza temizse ? 17 olur

Hayirli satislar

Galericiye verme biz alalim bence sence????YA PARDON BEN YANLIŞ ANLADIM

Son düzenleme:
2007 model Astra G 1.6 ya 27000 isteyen adamla tanıştım geçen gün, sonra koşarak uzaklaştım yanından :) olabiliyor böyle şeyler :)

bu arada bence de piyasası 17~18 arası.

bence hakkı 18000

ugur szc aracı kendime almayı düşünüyorum satcak olsam ilk önce formdaki arkadaşlara öneririm tabikide,çünkü bi arabadan canım yandı buradaki arkadaşlarında aynı duruma düşmesini istemem.17 iyi bakalım pazarlık etcem verirse alcam çünkü devri ve gaz taktırmayı düşünüyorum 20 bine maal olacak buda fazla geliyo bana.2003 araç için .Birde şu var evet araba evden işe işten eve kullanılmış bi araba oda ayın 15 günü sadece ve araba cok iddalı modelinin en iyisi diyo sahibi.

birde sormak istedigim 1 depo benzinle şehir içi kaç km yaparım. sakin kullanıcıyım ve devrinde kullanırım.

Geri