İyi günler dostlar 2002 opel astramda vites geçmeme problemi yaşamaya başladım ama sürekli değil. Örneğin kontakt kapalıyken sorunsuz geçiyor ya da araba çalışıp geçmeye başladıktan sonra yine sorunsuz geçmeye devam ediyor. Sadece araba bir süre çalışmadıktan sonra 1 saat ya da 1 gün çalıştırdığımda geçmemeye başlıyor. Daha sonra belli bir süre debriyajı pompalıyorum kontağı kapatıp açıyorum felan derken daha sonra geçmeye başlıyor. İki defa servise gittim şansıma orada bu problemi yaşamadım ve ustalar sorunu bilmeden bir şey yapamayız dediler. Başka bir ustaya gittim onun yanında aynı sorun tekrarladı ve üst vites kutusundan dedi. Her neyse artık. Velhasıl kelam sorunun özeti bu sevgili arkadaşlar sorun ne olabilir?
Hidrolik tazelendi usta içini boşaltırken beyaz bir şey aktı diyor neyse bilmiyorum
Debriyaj havası alındı.
Vites üst kutusu değişti ustanın dediğine göre
Sorun ne olabilir sizce arkadaşlar? Teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.
Hidrolik tazelendi usta içini boşaltırken beyaz bir şey aktı diyor neyse bilmiyorum
Debriyaj havası alındı.
Vites üst kutusu değişti ustanın dediğine göre
Sorun ne olabilir sizce arkadaşlar? Teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.