2001 elegance mı comfort mu?

WirLebenAutos

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar resimlere bakiniyorum;elegance lar daha buyuk geliyor comfort lara gore gercekten benim gordugum gibi mi yoksa ben mi yanlis goruyorum.Yada 3 kapili ile 5 kapilinin arasinda fark mi var.Bana bunu aciklarmisiniz?Tesekkurler...

2001 elegance vardı bende boyut olarak hiç bir farkları yok hb ve sedan karoserin. sadece donanım farkı var. comfortta 2 airbag abs sis farı varken. elegance 4 airbag çelik jant (ki astrag'nin en güzel jantı bana göre :) ) sis farı 4'lü cd changer maun gögüs kaplama açık renk döşemeler falan vardır...

Astramı Corsamı?

Vectra mı? :D

3 5 kapı dediğine göre astra :) ya da corsa :D

Ona bakmadım :D elegance mı comfort mu dendiğine odaklandım ;)

Fatih bende ilk başta Corsa diye girdim, baktım sen sedan-HB muhabbeti yapmış olunca kafam karıştı. :D

Corsa c den bahsediyorum yav :/

O zaman şöyle diyelim; tek kapı alacaksan zaten Elegance modeli yok, sadece Comfort var.

Ama 4 kapılı düşünüyorsan, her ikiside güzel ama, Elegance biraz aile arabası gibi, özellikle döşemeleri felan pek sportif değil, en güzel tarafı ise orjinalden marşbiyel ve sisleri olması.

Fazla bir bütçe ayrılmadan alınabilecek, donanımı ise yeterli gelen, Comfortlar güzel bence, döşemeleride aracın rengine göre oluyor hem, o da güzel bir ayrıntı.

Corsa C 1.4 Confort candır 3 kapı olursa daha bi güzeldir. motor performansı süperdir ve donanımlarıda bence yeterlidir. ayrıca bence corsanın en güzel kasası da c kasadır.

Geri