2001 cdx vectra yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vectra9

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar2001 model vectra cdx metalik gri deri döşeme sanroof klima zenon far prınx marka sıralı lpg var araçta bu aracı almayı düşünüyorum değişen yok lokal boya var kapıda sizce fiyatı ne eder km si 90,000de bide alırken nelerine baktırmalıyom yardımlarınızı bekliyorum

hız sabitleme, cd changer, ısıtmalı koltuk, TC de olmalı fiyat donanım olarak en avantajlı otomobillerden birisi yakın zamanda 2000 modelini aldım. aklımdan geçen fiyat 19 civarı (eğer gerçekten temiz ise):good:

yönetici sınıfı arabalar olduğu için genelde aile otomobillerinden çok kilometreli olur. 90bin çok iddialı bi sayı, orjinal olup olmadığını araştır.
lpg sistemi prince ise süper. onun çakması prinx diye bir marka ise ne melem bir şeydir fikrim yok!:( :confused:
orjinal ankara plaka olması avantajdır, ona dikkat et.
kaçıncı sahibi olduğu bence önemli.
bakım kayıtları var mı?
abs, tc, klima düzgün çalışsın yoksa sonradan para harcarsın.
koltuk derisi arabanın bakımlı kullanılıp kullanılmadığı konusunda fikir verebilir...vs

son 2 ay içinde bayaca bir araştırmışlığım var. her türlü soruyu sorabilirsin:good:

cd changer ısıtmalı koltuk biliyodum ama hız sabitlemeyi bilmiyodum ayrıca araç temiz kullanılmış çünkü koltuklarda yıpranma yok bide bunlar 6 silindir mi ve kaç hp

cd changer ısıtmalı koltuk biliyodum ama hız sabitlemeyi bilmiyodum ayrıca araç temiz kullanılmış çünkü koltuklarda yıpranma yok bide bunlar 6 silindir mi ve kaç hp

hayır, klasik 2000cc 4 silindir ecotec 136 bg motor. gayet yeterli :good:

yardım için teşekkürler

19 Milyar bence BU PİYASADA çok...
arabanın PİYASA FİYATI 16-17 civarında olur.

2001 model bu araba bence en fazla 19 bin olmalıdır.

Akrabama 2001 vectra cdx aldık,usta arkadaşlarıma gösterdim,118000 km.'de, Princes sıralı, pazarlıkla 16000 ytl... iyi denk geldi..

kim ne derse desin 19,000 etmeli en az. 20,000 bile hak eder temizse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri