2001 Astra G Comfort Direksiyon sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

csoft

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu nedir ya arkadaşlar ?

Bileniniz varmı ??
Benmi abartıyorum; aracı çalıştırdıktan 3-5 saniye sonra uğultu şeklinde bir elektrik motorunun çalışma sesi geliyor vınlama şeklinde izmire gittiğimde ustaya bunu sordum o gayet normal bir ses, Versiyon 1 direksiyon takımı, gelir bu ses dedi ilginç geldi bana ne demek ses gelmesi normal hani direksiyonu tam tur yapıp sonuna dayadığımda gelse anlayacağım ama değil, vınlama şeklinde var hele şöyle direksiyonu yüke bindirince (Çevirme yapıyormuş gibi) sesde biraz artma da oluyor, Yağını kontrol ettiler normal ,çalışırlığını test ettiler normal....
:mad: ama bu ses beni uyuz ediyor bir tek bu anormal :mad:

Nedir abi bunun derdi, bu sıkıntıyı yaşayan varmı yada bilen bir arkadaşa sesleniyorum nedir olay ?

bu bir problem değil elektro servo direksiyonun sesi daha çok gıyyy gıyyy şeklinde bi ses tir gayet normal direksiyonu çevirmeye başladığın anda o sesde başlar;)

Çevirmeden ses başlıyor...

Gökalp çevirdiğimdeki gelen sese tamam, ama aracı çalıştırdıktan 3-5 saniye sonra vınnnnn diye başlıyor ses haa sadece dururken duyuyorum seyir halinde duyulmuyor zaten ama gelmediğinden değil ses seviyesinin düşüklüğünden....

valla bn pek anlamadım zaten ses seviyesinin düşük olması gerekiyor kapalı ortamlarda ve park halindeyken sesin duyulmasıda normal ama ses uğultu şeklindeyse sorunu başka biyerde arıycaksın bana herşey normal geldi ama

saol gökalp...

Her bilir kişi aynı fikri paylaşıyor seninle ama bana garip geldi, araç çalıştıktan 3- 5 saniye sonra devreye giriyor ve kokpitten net duyuluyor ses bu sebeple bu konuyu açtım ama sizlerde normal bu diyorsanız normal demekki yani anormal olan benmişim çok saol...

csoft' Alıntı:
Her bilir kişi aynı fikri paylaşıyor seninle ama bana garip geldi, araç çalıştıktan 3- 5 saniye sonra devreye giriyor ve kokpitten net duyuluyor ses bu sebeple bu konuyu açtım ama sizlerde normal bu diyorsanız normal demekki yani anormal olan benmişim çok saol...
istersen o sesi kaydet ve siteye koy sana çok net bi şekilde yardımcı olalım
ayrıca sende saol :good:

ya bendede oluyor o sanırım direksiyon elektrik destekli ondan kaynaklanıyor.

eğer ses fazla geliyorsa sorun vardır bakmak gerekir sesi duymamız gerekiyorr normalde hafif ses yapıyor ama fazlası zarar arkadaşlarr.

sesi çok guzel bence rahatsız edecek bı ses degıl.. çok guzel bı teknolojı işçiligide kolaylastırmıslar motorun kalabagıda yok gayet guzel.. arızayı fazla yapmasada 3 -4 musterımızınkı bozuldu. ıcındekı cıvataları kırıyor

Geri