2001 3.16 bmw

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lasthell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçen bende 3 serisi ilanlarına baktım, e46 kasanın hayranıyımdır, ama 3.16 alınmaz, hem gitmiycek hem yakıcak.. 3.20 dizel düşünmelisin bence ama o da 40 milyardan aşağı bulunmaz 2002 model falan... 2000 motor benzinli arabaya binmek çok zor bence 3.20 i alma..

ayrıca içi siyah deri bi kaç bmw görmüştüm, güneşten arabanın içi berbat olmuş, koltuk derileri direksiyon falan.. 2003 2004 model makyajlı farları falan olup dıştan beyaz içten açık bej rengi bi 3 serisi geliyo bizim evin buraya o arabaya hastayım, öle bişey alabiliosan al :)

Eşimin arabası 2001 3.16 BMW yok far,yok akü,yok alttan zınlıyo yok neden zınlamıyo? masrafları birde yeni yeni hastalıklar çıkarıyor akü bitmiş gibi hiç tık yok sonra düzeliyor,ama eşim çok memnun 7/24 servis elemanı olarak yaptırıp teslim ediyorum.BMW'ye binmek elbette çok güzel ama bir tartışma konusunda da uzun uzun yazmıştım.BMW pahalı kaliteli ama narin araba; alınca sıfır alıp 2-3 yaşında satacak küçük farkla yenisini alacaksın.Böyle başın ağrımaz ama hep söylerim narin araba uzun vadede çöker eski kasayıda satmak zor olur,gücü olan yenisini alır.3.16 arkadaşların dediği gibi gaza basınca bana mı dedin abi? " reaksiyonu veriyor.Yeni arabanı satma değerli arkadaşım.Hem 2001 araba boyasız diyorsun da bence lokal boya vardır gibi duruyor en azından kapılarda (çok çil duruyor,boya korumadan da öte)ayrıca fiyat olarakta pahalı 2001 3.16 yı 6 ay önce satışa çıkardığımızda galerici 22.5 zar zor vermişti.

sevgiler saygılar

not:Kişisel görüşlerdir bağlayıcılığı olmadan içgüdüleriniz ne diyorsa onu yapın her halükarda hayırlısı olması dileğiyle...

sanırım yeni kasa corsanız var bence yepyeni aracınızı veripte 9-10 yaşına gelmiş bmw almak ilk başta size daha rahat daha konforlu gelecektir ancak masrafları çıktıkça araçtan soğursunuz nede olsa 10 yaşında araba ister bmw olsun ister mercedes eski araba herzaman eskidir benim gözümde

Hele benzinin bu denli pahalı oldugu bir ülkede hiç gerek yok bence..Dizel Corsa bence çok ideal bir seçim günümüz trafiği iiçn.Güzelim aracınızı satıp da 10 yaşında bir araç almayın derim ben de.

abi bmw temiz kullanıldıysa 120.000 bin km hiç yüksek bir rakam değil ayrıca 1999 model ve üstü bmw motorları daha sağlam 99 yılında metalin özelliği gibi sorunlar çözüldü! double vanos teknolojisi kullanılmaya başlandı!ayrıca araç temiz ama sen alcaksan vanos una mutlaka baktır çünkü tamir fiyatları çok yüksek! şimdiden hakkında hayırlısı olsun

Hiçbir bakımı aksatılmamış,sadece ev-iş yolu yapan bir Passatımız var 2000 model,ve çıkarmadığı sorun kalmadı.En son ABS beyni bozulmus ve 3000 TL aldılar servis. BMWde olsa Bentley de olsa 10 yaşında bir araç mutlaka ve mutlaka sorun cıkarır,motor mu olur aksam mı olur bilemem...Metal yorgunlugu denen olayı da düşünün.

Geçen gün benim dizeli lifte kaldırdıgımızda fener tutunca altına şok oldum..Şasenin delikli yerlerinden içeri ışık tutunca içersinin yemyeşil yosun kaplı oldugunu ve bazı yerlerin çürümüş gibi durdugunu gördüm.. 2007 model bir araçta bu şekilde ise 2001 modeli düşünemiyorum..

yorum yazan herkesin eline emeğine sağlık arkadaşlar , araba hakkında kimse olumlu birşey söylemediğine göre banada bu arabadan vazgeçmek düşer.

aa bizim orası ama nebiliyim yaa galeri nekadar güvenebilirsinki

Hele benzinin bu denli pahalı oldugu bir ülkede hiç gerek yok bence..Dizel Corsa bence çok ideal bir seçim günümüz trafiği iiçn.Güzelim aracınızı satıp da 10 yaşında bir araç almayın derim ben de.

Hiçbir bakımı aksatılmamış,sadece ev-iş yolu yapan bir Passatımız var 2000 model,ve çıkarmadığı sorun kalmadı.En son ABS beyni bozulmus ve 3000 TL aldılar servis. BMWde olsa Bentley de olsa 10 yaşında bir araç mutlaka ve mutlaka sorun cıkarır,motor mu olur aksam mı olur bilemem...Metal yorgunlugu denen olayı da düşünün.

Geçen gün benim dizeli lifte kaldırdıgımızda fener tutunca altına şok oldum..Şasenin delikli yerlerinden içeri ışık tutunca içersinin yemyeşil yosun kaplı oldugunu ve bazı yerlerin çürümüş gibi durdugunu gördüm.. 2007 model bir araçta bu şekilde ise 2001 modeli düşünemiyorum..

2001 model arabada sorun olabilir!ama benim demek istediğim 1998 e kadar olan motorlardan daha sağlam diyorum (99-2005)arası!sonuçta hepsi insan üretimi hata olmaması imkansız!
benim pederin arkadaşı 0 kilometre ford mondeo almıştı bunda 5-6 sene önce aracın motorunda bir sorun vardı TÜRKİYE deki fabrikadan mühendisler geldi sorunu çözemedi almanya dan mühendisler geldi sorunu çözemedi en sonunda mahkeme kararıyla yenisini verdiler...yani 0 km araçta bile sorun çıkabiliyor birazda şans işi.
bmw almakdan vazgeçtin galba abi hakkında hayırlısı olsun

bir bmw kullanıcısı olarak 1.6 motordan uzak dur. eğer hala düşünürsen sana o kasalardaki kronik problemleri anlatabilirim. en azından olası problemler ve fatura hakkında bilgin olur :D

Geri