- Konuyu Başlatan
Anladım inşallah iyi yaparlar, yarın opel yetkili servisine gideceğim olmassa ustaya söyleyeyim basınçla kontrol yapsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
65 TL ye kadar olan kısım tamam!!!telefon ettim servise kampanya var dediler kilma dezenfektesi ve gaz basımı işçilik 65 tl ,eğer polen filtresini değiştirirsem 40 tl toplamda herşey dahil 105 tl masraf olur dediler. sizce iyimi ?
bu ne biçim kampanya gaz dolumu zaten hemen hemen her yerde 65 civarı bir rakam. 40 lira polen filtresine verilmez . boş verin siz onu 40 tl ye 4 tane polen filtresi alırsın.telefon ettim servise kampanya var dediler kilma dezenfektesi ve gaz basımı işçilik 65 tl ,eğer polen filtresini değiştirirsem 40 tl toplamda herşey dahil 105 tl masraf olur dediler. sizce iyimi ?
en iyi ihtimalle arkadaşların ve sizinde belirttiğiniz gibi gaz bitmiştir... bende de 2000 cd var geçtiğimiz yaz benzer bi durum yaşadım klimayı açtığım zaman devir göstergesi yükseliyor klima çalışıyordu ama soğuk üflemiyordu bende gaz bitmiştir die servise girdim bana kompresör bobininin yandığını kompresörün değişmesi gerektiğini söylediler yanlış hatrlamıyorsam %25 indirimle 1000 lira olduğunu söylediler. bende yaptırmadım çiğlide ata sanayide çıkma bi bobin bulduk klimacıda 250 ye mal olmuştu gaz dolumu dahil... yani böyle de bi ihtimal var inşallah sizinki sadece gazdır...bunlara bakmadım şu an işteyim ama dün klimayı açtığımda öyle şak diye bir ses duymadım. ilginiz için teşekkür ederim ofeza