2000 model 1.8 Vectra Yeni Aldım Değişmesi Gerekenler

vectrasagdumen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ilk konum ve çok faydalı bir forum .. Emek veren herkese teşekkürler.

Benim sorum : Opel Vectra 1.8 ( 2000 model ) bir aracım var ve 170000 km..Yeni aldım ve sizce neleri değiştirmem gerek ?

Triger, devirdaim pompası ve v kayışı değişecek. Fren lastik jant baskı balata kontrol edilecek gerekirse değişecek + Soğutma suyu ve antifiriz yenilenecek + cam suyu tazeleme

Aracınız hayırlı olsun :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

filtreleri değiştirmem lazım mı ? polen , yağ vs. ?? Bu arada teşekkür ederim :)

diğerlerini yaptırırken filtreleri, yağı falan değişir zaten. hayırlı olsun

HAyırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Parça konusunda pek birşey diyemeyeceğim arkadaşlar demişler Ama önce sağlam bir usta bul diyorum bende.

Usta çok önemli gerçekten. Her sorunda her bakımda başka ustaya gitmek yerine aracınızı emanet ettiğiniz bir adet güvenilir ustanız olsun. Yoksa her sorununuzda birine gidersiniz bişi der, öteki bişi der, sonraki de başka bişi der arabaya büssürü para bayılırsınız. Tek bir kişinin aracınızı tanıması daha avantajlı.

Motor yağı, orijinal yağ pompası ve yağ filtresi de listeye eklensin, uzun süre binecekseniz bunları garantiye almanızı tavsiye ederim. Çok titizseniz külbütör contasını da değiştirin içiniz rahat etsin.

fren balatalarına girmişken kaliper piston lastiklerinide değiştirin derim ayrıca birde oil catch tank alın ki boğazdan içeriye artık yağ buharı değil temiz hava gitsin

Hayırlı uğurlu olsun... Eski sahibi isterse 1 ay önce değiştirdim desin, siz yinede ilk önce yağını değiştirin... + bütün filtreler..

Geri