2000 cdx opel vectra aracim 190 km geçmİyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kamancan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya sizin gittiginiz yollarda radar olmuyor mu.:)

GT-P1000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

varsada biz görmedik galiba :maden: cezada gelmedi demekki radarda bizi göremedi :rakir:

sagolun arkadaşlar dalganız için ben saten surat yapmayı seven bırı degılım sadece merak ettıgım neden gecmıyo motordamı bi sıkıntı var dıye sordumm
amacım dalga geçmek değil. düşük hızlarda başıma gelen iki olayı yazdım. sizi şahsen tanımadığım için genelde hızlımı kullanırsınız yavaşmı kullanırsınız bilemem tabiki ama forumda bu şekilde yazılan mesajları yüzlerce kişi okuyor. o kişilerden birisi hız yapmayı düşündüğünde benim yazdığım mesaj aklına gelipte bundan vazgeçerse ne mutlu bana.
ilk mesajda da yazdığım gibi 190 ı neden geçemediğinden anlamam ama geçmemek iyidir vesselam.

Dostum relaks, her araç ile sadece bir kez yaparım bunu, deneme maksaktlı ve olabildiğince müsait bir yolda (otobandaydım zaten).

Yük konusunda ise taşıma kapasitesi, lastikler (W endeksli), lastik havaları ve motor bakımı gibi herşey kontrol edilmiş ve bu yükte bu hıza müsait idi.

Öyle körü körüne gitmiyoruz yani... ;)

birçok kaza yapan insan tanıyorum. arabalarına çok çok iyi bakan sizin gibi lastik endekslerine kadar bilen. fakat kaza geliyorum demiyor.
yoldaki bir çukur (otoban bile olsa türkiyede yaşıyoruz), sizden önde giden bir araçtan düşmüş bir yük ,ufakta olsa o hızlarda kesin kaza sebebidir. bu durumun aracın bakımlı olması lastiklerin W endeksli olması size fayda sağlamaz.
hayat memat meselesi olmadıkça ister deneme ister zevk olsun. benim ve ailemin olduğu yolda kusura bakmayın kimsenin aracını denemesini hoş karşılamam,karşılayamam.
200 ve üzeri kmlerle seyahat edenlerin hepsi aracı ve özellikleri ne olursa olsun yarış pistinde değilde halka açık bir alanda buşekilde gidiyorsa körü körüne gidiyor demektir.devamlı hızlı gitmiyorum demişsin ama hızlı gitmeyi maharet sayanlara gerçekten sinirleniyorum.

rahmetli babamı aynı otobüste yolculuk yapam 18 kişiyi bu dünyadan ve bizlerden alan hız limitlerini aşan bir kamyondu. arabasına güvenen bir kamyon şöfürü 18 farklı ailenin evlerinden sevdikerini kopattı.

varsada biz görmedik galiba :maden: cezada gelmedi demekki radarda bizi göremedi :rakir:

ben radarı gördüm ethem abi ama radar bizi gördü mü bilemiyorum ;)

Geri