2000 astra cd yüksek hızda titreme

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar 2000 model astra cd sedan 130 bin km de rot balans ayarları yeni yapıldı daha önceden böyle bir problem yoktu ama simdi 140 km hızdan sekilde motor sesi eskisine oranla çok fazla çıkıyor araba resmen bağırıyor ve direksiyonda titreme oluyor. servise uğrayamadım işlerden dolayı sizce neden olabilir.

motor vuruntu yapıyor galiba. acilen servise gitmen gerek benim görüşüm

slm arkadaslar 2000 model astra cd sedan 130 bin km de rot balans ayarları yeni yapıldı daha önceden böyle bir problem yoktu ama simdi 140 km hızdan sekilde motor sesi eskisine oranla çok fazla çıkıyor araba resmen bağırıyor ve direksiyonda titreme oluyor. servise uğrayamadım işlerden dolayı sizce neden olabilir.
140 km hızdan sonra demek istedim

motor vuruntu yapıyor galiba. acilen servise gitmen gerek benim görüşüm

sizce sebeb ne olabilir yağ falan yeni değişti 1000 km oldu daha.

pistonlarına falan bi bakılsın. ustalarımız daha iyi bilir gerçi.

valla arkadasim direksiyonda titreme varsa bence sorun motorda degil, rot balans ayarindan olabilir

Rot balans yapıldı demişsin ama gözden kaçmış olabilir jantlarında yamukluk vardır.Mümkünse başka jantlarla dene olmadı başka bir balanscıya gidip baktırman.

Rot balans yapıldı demişsin ama gözden kaçmış olabilir jantlarında yamukluk vardır.Mümkünse başka jantlarla dene olmadı başka bir balanscıya gidip baktırman.
ama tek sorun direksiyon değil motor sesinde de artış var araç çok fazla titriyor ben direksiyondaki titremeyide buna bağlıyorum. neyse ilk iş ben bi balans ayarına da baktırayım olmazsa motoruda gözden geçirmek lazım zaten... konuyla ilgisi olan arkadaslar fikir verirse sevinirim...

Patlak egzoz sesi gibi bir ses var mı hızlandıkça çoğalan lastik bilyelerinede baktırmanı öneririm.

Arkadasım nedeni %90 yüksel voltaj bobini var onda bi probelm olduğu zamn motor vuruntulu çalısır motorum vuruntusunu yüksek 3-4-5. visteslerde yüksek devir yaptırınca fark edersin derhal yetkili servise uğra özel sevisler arabanın her yerinden anlamıyor tek bildiği iş parça değşşitrmk

Geri